Lütfen bekleyin..



TPAO Batman Petrolspor Yeni Yönetimi Basınla Buluştu

13 Temmuz 2023, 13:45 - Okunma: 4376

TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

TFF 3. Lig temsilcisi TPAO Batman Petrolspor'un yeni Başkanı Mustafa Demir ve yönetimi, Batman'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

TPAO Batman Petrolspor Başkanı Mustafa Demir, Batman Petrolspor ile ilgili olarak yeni bir oluşum içerisinde olduklarını belirterek, "Yaklaşık 1 aydır süren bir devir süreci vardı. Bir önceki süreçte elini taşın altına koymuş, gerçekten büyük fedekarlıklar yaparak çalışmış yönetimler oldu. Hepsi bu kulübe hizmet etmek amacıyla çalışmışlar. Kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı özellikle teşekkür ediyoruz. Biz hep kurumsallaşma adına elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Özellikle Sayın Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu beyin bu süreçteki çabalarına şahsen bir Batmanlı olarak, göstermiş olduğu özveriden dolayı kendisine çok teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Batman'ın birlik olarak takıma destek vermesini önemsediklerini dile getiren Başkan Demir, "Ben özellikle vurgulamak istediğim, birlik ve beraberlikti. Birlik ve beraberliğin neler getirebileceğini daha önce gördük. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım bütün Batmanlıların takımı. Herkesin bu takım ile ilgili bir şeyler söyleme hakkı vardır. Ama saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açığız. Mahremiyet sınırları içerisinde her türlü şeffaflığı göstereceğiz. Herşeyin bir mahremiyeti var, bu kulübün de bir mahremiyeti var. Bizde bu doğrultuda her türlü şeffaflığı göstereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Kurumsal yapı altında kişilere bağlı olmadan, şahıslara bağlı olmadan bir yönetim tarzı geliştirmek istiyoruz. Yöneticilerin ön plana çıkmadığı, çıkmayacağı, futbolcuların ön plana çıkacağı bir süreç olsun istiyoruz." İfadelerini kullandı. 

Taraftar hancı biz yolcuyuz

Taraftarların hancı yönetimlerin yolcu olduğuna işaret eden Başkan Demir şöyle konuştu: "Taraftarı olmayan kulüplere futbolcular, sporcular gitmek istemiyorlar. Buradaki en büyük değerlerimizden biri taraftarlarımızdır. Biz taraftarlarımızı stadyuma çekmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Hepimiz aslında aynı gemideyiz. Dolayısıyla bu gemiyi hep birlikte limana getireceğiz. Biz kulübü resmi olarak geçen perşembe sabah devraldık. Resmi işlemler de perşembe günü sabah tamamlandı. Tamamlanır tamamlanmaz bir önceki sezon alacakları olan tüm futbolcu arkadaşlarımızın tüm alacaklarını ödedik. Ama içlerinden beş tanesi bizi beklememiş ve Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna (UÇK) gitmiş. Keşke bekleseydiler. Çünkü bu bize ekstra bir maliyet çıkarıyor. Hiç kimsenin parası Petrolspor’da kalmaz. Hiçbir futbolcunun parası Petrolspor’da kalmadı, kalmaz. Dolayısıyla geçen seneden alacağı olan hiçbir oyuncumuz yok." 

Anlaştığımız oyuncular var

Demir, dış transferlerde şu ana kadar Akın Akman, Aykut Çift, Halil Yılmaz ve Emre Aydın’la anlaştıklarını ve iç transferde Fatih Gök, Bedran Ekin, Hüseyin Elma ve Semih Tek ile anlaştıklarını belirterek, "Prensipte  şuan anlaştığımız 8 tane oyuncu var ama isimlerini zikretmeyeceğim. Çünkü isimlerini söylediğimizde diğer kulüpler devreye giriyor ve fiyat arttırmak için  onlar da görüşme ve pazarlıklara başvuruyor. Prensipte anlaştığımız 8 futbolcuyu Batman’a davet edip sözleşme imzalayacağız." Dedi.

Amatör kulüp başkanlarıyla bir araya geleceğiz

Batman’daki amatör kulüp başkanlarıyla bir araya geleceklerini ve faydalı olabilecek yetenekli oyuncuları kampta değerlendirmek istediklerini kaydeden Demir, "Biliyorsunuz, hocamız  Mustafa Reşit Akçay çok tecrübeli, Türk futboluna damga vurmuş bir hoca. Kendisi bu konuda çok istekli, çok arzulu. Çünkü burada yaklaşık 5 gün kaldı. Şehri gezdi, dolaştı. Kendisi burada çok ciddi bir potansiyel olduğuna inanıyor. Ama bu hemen olacak bir şey değil, uzun soluklu bir şey. Dolayısıyla biz arakadaşlarımızla bir araya geleceğiz ve gerçekten gelecek vaat edecek, gerçekten faydalanabileceğimiz, gelişim sağlayabileceğimiz oyuncular varsa, biz onları kampta denemek istiyoruz. Eğer hocamız, teknik heyetimiz uygun görürse profesyonel sözleşme yaparak takıma katmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Yeni Yönetim ve Görevlendirme:

Başkan:  Mustafa Demir

Asbaşkan: Mert Nasıroğlu

Futbol Şube Sorumlusu: Mustafa Balaban

Mali işler Sorumlusu: Fereç Kılıçer

Basın Sözcüsü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu: Cemal Kaya

Hukuk İşleri Sorumlusu: Ziyaeddin Beyca

Stad ve Taraftar Sorumlusu: Hıdır Taymur

Üye: Abdulvahit Şimşek

Üye: Hafzullah Yıldız

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
2023-2024 Eğitim Öğretim yılında üyelerine çeşitli etkinliklerle hitap eden..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=