Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Ramanlı: Gençlerimizin elinden tutalım, geleceğimiz olsun

19 Temmuz 2023, 11:38 - Okunma: 386

Batman İl Müftüsü Nihat Kök ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ı makamlarında ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, uyuşturucuyla mücadelede başarılı olabilmek için tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet, Batman İl Müftüsü Nihat Kök'ü makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Batman'ın toplumsal sorunları, camiler, Yaz Kur'an Kursları ve gençliğin karşılaştığı problemler gibi konular konuşuldu.

Ziyaret sırasında söz alan Ramanlı, toplumda yaygınlaşan uyuşturucu ile mücadelede imamlara ve din görevlilerine önemli görevler düştüğünü söyledi.

Gençlerimize sahip çıkmanın önemine değinen Ramanlı, gençleri bilinçlendirmek için herkesin elinden geleni yapması ve bu anlamda bütün kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

İnsanları ve gençleri sahih İslam ile tanıştırmanın önemine işaret eden Ramanlı, "Bütün gücümüzle inancımızı muhafaza etmek için çalışmamız lazım. Yeter ki üzerimize düşeni yapalım. Gençlerimizi kurtarmamız lazım. Gençlerimizin elinden tutalım geleceğimiz güvende olsun." dedi.

Camilerde ve kurslarda yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Ramanlı, camilere sadece iç aydınlatma ödeneği verilmesinden, ısıtma ve soğutma giderlerinin karşılanmamasından kaynaklı yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.

Ziyarette yaptıkları çalışmalar ve yaşanan sorunlarla ilgili Ramanlı'ya bilgi veren İl Müftüsü Kök, Ramanlı ve heyetine ziyaret ve ilgileri için teşekkür etti.

Daha sonra Milletvekili Ramanlı, müftülük personelini de odalarında ziyaret etti.

"Ramanlı: Bir gencimizi bile uyuşturucu illetinden kurtarsak bu büyük bir başarıdır"

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ı makamında ziyaret eden Ramanlı, uyuşturucu ile mücadelede emniyetin yaptığı çalışmalar ile birlikte uyuşturucuya bulaşmadan önce koruyucu önlemlerin de alınması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu ile mücadelede sadece emniyetin değil tüm kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret eden Ramanlı, müftülük, milli eğitim, gençlik spor il müdürlüğü, basın, hukukçular, emniyet ve siyasetin bir bütün olarak elini taşın altına koyarak bu mücadelede aktif olması gerektiğini ifade etti.

Gençleri ve çocuklarımızı bu illetten kurtarmanın öneminde değinen Ramanlı, "Bir gencimizi bile bu illetten kurtarırsak bu, büyük bir başarıdır." dedi.

Milletvekili Ramanlı'ya uyuşturucu, hırsızlık ve asayiş olayları ile bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kıraç, Ramanlı ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=