Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan Sağlık Kurumlarına Ziyaret

20 Temmuz 2023, 10:23 - Okunma: 342

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sağlık kurumlarını ve hastaları ziyaret ederek Batman’ın sağlık alanındaki sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman’daki sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı ve heyeti ilk olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Feyat Tunç’u makamında ziyaret etti. Ziyarette sağlık sektörünün sorunları ele alınarak, Batman’ın sağlık alanında var olan eksikliklerinin giderilmesi konusunda yapılabilecekler konuşuldu. Ziyaret sonrası serviste yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ramanlı, kafeteryada hasta yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Ramanlı ve heyeti daha sonra İluh Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Özay’ı makamında ziyaret etti. Hastanenin sorunlarının konuşulduğu ziyaret sonrası Milletvekili Ramanlı, hastaları odalarında tek tek ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla görüştü ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ramanlı son olarak Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mahsum Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette hastanenin sorunları ele alındı. 

Sağlık kurumları ziyaretlerinde Batman’ın sağlıktaki durumu, sorunları ve yapılabilecekler ile ilgili Ramanlı’ya bilgi verildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde hastane yönetimlerinin ve hasta ile hasta yakınlarının Ramanlı’ya yakın ve sıcak ilgi gösterdikleri görüldü.

Ziyaretler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Ramanlı şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık sektörümüzün durumunu, sorunlarını ve çözüm yollarını yerinde tespit etmek amacıyla sağlık kurumlarımızı ziyaret ettik. Eğitim ve Araştırma Hastanesi İluh Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayrıca Başhekimlerimiz ile birlikte hastalarımıza da geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=