Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan şiddete uğrayan kadına ziyaret

24 Temmuz 2023, 09:14 - Okunma: 326

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 5 Temmuz günü eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan ve hastanedeki tedavisi sonrası baba evinde tedavi gören Fatma B.’yi ziyaret etti.

Fatma B.’nin yaşadığı saldırının vahşet olduğunu belirten Ramanlı, “Yapılan saldırı vahşettir. Hukuki sürecin yakından takipçisi olacağım. Yaşadığınız zulmün sizin ve aileniz üzerinde oluşturduğu tahribatı Rabbim en kısa zamanda üzerinizden kaldırsın. Çocuklarınız umarım bu süreci hatırlamazlar ve onlar ile birlikte huzurlu bir hayat yaşarsınız.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ramanlı’nın ziyareti ile ilgili memnuniyetini dile getiren Fatma B., “Doktorların gösterdikleri gayret ve sevdiklerimin duasıyla elhamdülillah Rabbim beni çocuklarıma bağışladı. 5 çocuğum var. Hepsi şu an devletin koruması altında. İyileşip en kısa zamanda onlara kavuşmak istiyorum. Sayın vekilim oğlum da sizin büyük hayranınız.” diye konuştu.

Ziyarette Ramanlı’ya Ak Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Ak parti Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partili heyet eşlik etti.





Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=