Lütfen bekleyin..



Gazetecilerden Sason Şehit Aileleri derneğine ziyaret

24 Temmuz 2023, 09:40 - Okunma: 520

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği, ‘Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

“24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” nedeniyle Batman’ın şirin ilçesi Sason’a bir gezi düzenleyen Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 
Gazeteciler, dernek başkanı ve Memur Sen Sason ilçe başkanı Mutalip Çelik ve dernek üyeleri tarafından ağırlandı. 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, 24 Temmuz ve dernekleriyle ilgili bilgi vererek, “‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ vesilesiyle Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği olarak Sason'a düzenlediğimiz gezide Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etmeyi istedik. Başkan Çelik ve dernek üyelerine yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 
Dernek başkanı Mutalip Çelik'te bu anlamlı günde kendilerini ziyaret eden Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği üyesi gazetecilere ve Başkan Demir’e teşekkür etti.
Derneğin faaliyetleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Çelik, “Bu nazik ve anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sason’da çoğunluğu korucu olmak üzere asker-polis dahil toplam 400 şehidimiz var. Ailelere Kaymakamlık, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı yardımda bulunuyor. Dernek olarak bizlerde düzenli ziyaretler yapıyoruz. Şehitler ile ilgili ‘Şehitlerimizi unutmayın unutturmayın’ adıyla ilköğretim öğrencileri arasında resim ortaöğretim öğrencileri arasında şiir, liseliler arasında öykü yarışması toplamda 2 bin öğrencinin katıldığı resim, şiir ve öykü yarışması düzenledik. Güzel eserlerin yarıştığı yoğun bir katılım oldu.” İfadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Başkan Demir, ziyaret defterini imzalayarak günün anlam ve önemi ilişkin düşüncelerini yazdı.
Ziyaret sonunda Başkan Çelik, yarışmayı kazanan eseri Başkan Demir’e hediye etti. 
Ziyaret toplu resim çekimi ile sona erdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=