Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’a taziye ziyaretleri

25 Temmuz 2023, 10:08 - Okunma: 305

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na menfur saldırıda İl Sekreteri Sacit Pişgin’in şehid olması nedeniyle HÜDA PAR teşkilatlarına taziye ziyaretleri yapılıyor.

22. 07. 2023 Günü HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na giren bir kişinin İl başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin’e namaz kılarken satırla saldırması sonucu Sacit Pişgin’in şehid olması nedeniyle HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’na taziye ziyaretleri yapılıyor.

Gün boyunca birçok kesim ve Batman halkı tarafından HÜDA PAR’a taziye ziyaretleri gerçekleştirildi.

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür başkanlığında Merkez ilçe başkanı Sabahattin Tural, Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve partililer, HÜDA PAR’a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulunarak, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Daha sonra Özgür Der Batman Şubesi Başkan Yardımcısı Şefik Sevim ve yönetim kurulu üyeleri HÜDA PAR’a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulundu.

AK Parti ve Özgür Der heyetlerini HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, Merkez ilçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer kabul etti.

Taziye ziyaretleri sırasında menfur olay ve sonrasında yaşananlar ile ilgili son durum ele alındı. Bu tür saldırıların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği ve kısa zamanda olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve olayın arkasında kimlerin olduğunun ortaya çıkarılması gerektiği ve kamuoyunun bilgilendirilmesi istendi.

Ayrıca bu tür saldırı ve benzeri meselelerde tüm İslami yapıların güçlü bir tepki göstermeleri gerektiği ve birlik olmaları gerektiği vurgulandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=