Lütfen bekleyin..



Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, esnafa muhasebe eğitimi verecek

25 Temmuz 2023, 11:25 - Okunma: 1777

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'na üye olan müşavir (SMMMO) ve özel bir yazılım şirketi desteğiyle esnafa yönelik muhasebe eğitimi verecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı açıklamada, muhasebenin, insanın günlük hayatında da kendisine lazım olduğunu söyledi.

Esnafın muhasebede takıldıkları konuları ve eksiklikleri tespit edip, daha başarılı olmalarını hedeflediklerini belirten Çiftçi, herkesin faydalanabileceği bir eğitim düzenleyeceklerini ifade etti.

Esnafın ön muhasebede zorlandığını dile getiren Çiftçi, eğitime ihtiyacın olduğunu kaydetti. Çiftçi, bu ihtiyacın giderilmesi için Batman Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'na üye olan mali müşavir (SMMMO) ve özel yazılım şirketiyle beraber muhasebe eğitimi vereceklerini belirtti.

"Eğitimler profesyonel kişiler tarafından verilecek"

Çiftçi, "Esnaflarımızın muhasebelerini tam tutmak ve ticaretinin seyrini iyiye yönlendirmek için muhasebe eğitimi vereceğiz. Haftanın iki günü çarşamba ve cuma günleri saat 10.00 ve 12.00 arasında odamız bünyesinde eğitimler profesyonel kişiler tarafından verilecektir. Kendimiz de esnaf olduğumuz için esnafımızın sorunlarını az çok biliyor ve bu eğitimin gerekli olduğunu düşünüyoruz." dedi.

"Oda çalışıyor esnaf kazanıyor"

Amaçlarının bu eğitimle esnafın ticaret hayatını kolaylaştırmak, daha düzenli ve başarılı kılmak ve esnafa hizmet ederek faydalı olmak olduğuna işaret eden Çiftçi, şöyle devam etti:

"Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilimiz ve esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. Odamız hizmet edecek esnafımız da ne kadar başarılı olursa İlimizin ticareti de iyi olacaktır. Böyle hem esnafımız kazanacak hem ilimiz. Zaten sloganımız 'Oda çalışıyor esnaf kazanıyor', yapacağımız programa esnafımızın katılım göstermesini istiyor ve vereceğimiz eğitimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=