Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Batman'da ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardımda bulundu

25 Temmuz 2023, 14:45 - Okunma: 536

Umut Kervanı Batman, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve nakdi yardımında bulundu.

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan Umut Kervanı Batman, hayırseverlerin desteğiyle kentte bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve nakdi yardımında bulundu. 

Kim Var Gönüllüleri ile Umut Kervanı Batman, ortaklaşa yaptıkları yardım çalışması ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldü. 

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, gıda ve nakdi yardımlarından dolayı hayırseverlere teşekkür ederek, yardımlarının devam etmesi çağrısında bulundu.

Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak her ay ihtiyaç sahibi ailelerimize yapmış olduğumuz yardımlar kapsamında, bu ayda Kim Var Gönüllüleri kardeşlerimizle beraber ortaklaşa belirlediğimiz muhtaç ailelerimize yardımlarımızı ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardımda bulunduk. Rabbim kendilerinden razı olsun. Gıda yardımımızın içerisinde temel ihtiyaç maddeleri olan bulgur, pirinç, mercimek, nohut, çay ve şeker gibi ürünlerimiz mevcuttu ve zarf içerinde belli bir miktar nakdi para yardımında da bulunduk." dedi.

"İhtiyaç sahipleri daha fazladır"

Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için hayırseverlere çağrıda bulunan Teymur, "İhtiyaç sahiplerine yapmış olduğumuz yardımlarda ailelerimizin bizlere vermiş oldukları olumlu tepkiler karşısında ki duyguları dile getirmek mümkün değildir. Bu konuda buruk bir sevincimiz var. Yardımlarda bulunduğumuz için mutluyuz ama ihtiyaç sahipleri daha fazladır. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için hayırseverlerimizden yardımlarını esirgememeleri temenni ediyor ve yardımlarının devamı çağrısında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezunları ve Kim Var Gönüllüleri Yetkilisi Fatma Kaya ise yardım dağıtımından sonra şu açıklamada bulundu:

Kim Var Gönüllüleri Yetkilisi Fatma Kaya

"Kim Var Gönüllüleri ekibi olarak bu ay 'Kim Var Her yerde' projesiyle Batman'dayız. Bugün Umut Kervanı ile birlikte muhtaç ailelerimizi ziyaret edip, kendilerine gıda ve nakdi yardım sağladık. Ayrıca çocuk ihtiyaçları için de giyim ihtiyaçlarını karşılamak için niyet ettik. Gönüllülerimize teşekkür eder hayırlarının devamını diliyoruz." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=