Lütfen bekleyin..



Batman'dan 'Kur'an'a Saygı Mitingi' için ücretsiz minibüs kaldırılacak

29 Temmuz 2023, 17:20 - Okunma: 314

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yarın Diyarbakır'da "Kur'an'a Saygı" temasıyla gerçekleştirilecek miting için Batman'da birçok noktadan aracı olmayanlar için ücretsiz minibüs kaldırılacağı bildirildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 30 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda gerçekleşecek olan miting için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda yarın Batman'dan hayırseverlerin katkılarıyla aracı olmayıp da büyük mitinge katılmak isteyenler için şehrin belirli noktalarından miting alanına ücretsiz minibüsler kaldırılacak.

"Kur'an'a Saygı" temasıyla gerçekleştirilecek mitinge katılmak isteyenler için 8 noktadan yarın saat 14.30 ile 15.00 arasında minibüslerin kaldırılacağı bildirildi.

"Mitinge tüm halkımızı bekliyoruz"

Konuyla ilgili Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yarın (30 Temmuz Pazar) saat 17.00'de 'Kur'an-a Sahip Çık' mitingine aracı olan tüm Peygamber ve Kur'an aşığı halkımızı Diyarbakır'a bekliyoruz. Aracı olmayan kardeşlerimiz için saat 14.30-15.00 arasında ücretsiz araç kaldırılacaktır." denildi.

Ücretsiz kaldırılacak minibüs noktaları

Açıklamanın devamında Batman'dan yarın ücretsiz kaldırılacak minibüs noktaları ise şöyle sıralandı:

"Pınarbaşı Peygamber Sevdalıları Temsilciliği, 19 Mayıs Peygamber Sevdalıları Derneği (Sevgi-Der), Hürriyet Mahallesi AbdulCelil Candan İmam Hatip önü, Kuyubaşı TOKİ dernek önü, Emekli TOKİ dernek önü, Şefket Başak Cami önü, İpragaz dernek önü ve Fatih Mahallesi dernek önü."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=