Lütfen bekleyin..



MÜSİAD’dan HÜDA PAR’a taziye ziyareti

03 Ağustos 2023, 08:47 - Okunma: 551

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri HÜDA PAR Adana İl Binasında menfur saldırı sonucu şehit edilen HÜDA PAR Adana İl sekreteri Sacit Pişgin için taziye ziyaretinde bulundu.

22 Temmuz Cumartesi günü HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na giden bir kişinin İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin'e namaz kılarken satırla saldırması sonucu Sacit Pişgin'in şehid olması nedeniyle HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'na taziye ziyaretleri devam ediyor.

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri HÜDA PAR'a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulunarak, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

MÜSİAD Batman Şubesi yönetimini HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer kabul etti.

Taziye ziyaretleri sırasında menfur olay ve sonrasında yaşananlar ile ilgili son durum ele alındı.

MÜSİAD Başkan ve yönetimine ziyaretleri ve duyarlılıkları için teşekkür eden Ramanlı, yaşanan menfur saldırının bütün kesimlerde üzüntüye yol açtığını belirterek, “Gittiğimiz her yerde, her ziyarette toplumun büyük kesimi yapılan saldırıdan dolayı üzüntülerini bizlerle paylaşıyorlar.” ifadelerini kullandı.





Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=