Lütfen bekleyin..



Milletvekili Nasıroğlu'ndan Bakanlara ziyaret

03 Ağustos 2023, 13:20 - Okunma: 261

Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştiren Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın sorunlarının çözülmesi noktasında girişimlerini sürdürüyor.

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Batman'da yürütülen ve hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgi veren Nasıroğlu, Batman için planlanan projeleri görüştü.

ŞEHİR GİRİŞ YOLLARI, UÇAK SEFERLERİ VE HIZLI TREN PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ 

Kentin sorunlarının çözülmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'na ziyarette bulunan Nasıroğlu, Diyarbakır-Batman yolu Diktepe geçişi kısmı, Batman Hasakeyf ve Batman OSB yolunun bir an önce bitirilmesi  gibi konuları görüştü.

Ziyarette Batman’a mevcut uçak seferlerinin artırılması ve hızlı tren projesine Batman'ın dahil edilmesi gibi  konular da ele alındı.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile de görüşen Nasıroğlu,  yarım kalan projelerin bitirilmesi ve yeni projelerin onayının verilmesi hususunu bakana  iletti. 

Nasıroğlu, ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider'le Batman Sol Sahil sulaması, içmesuyu başta olmak üzere tarım alanında ve  Batman'ın gündemindeki diğer konuları görüşüp istişarede bulundu.

Bakanlıklar nezdinde yaptığı ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Nasıroğlu, Batman için yeni bir vizyon ve kalkınma hamlesiyle  Türkiye Yüzyılına yakışır bir Batman'ı ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Nasıroğlu, "Her üç Bakanımıza Batman’a ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bakanlarımızı şehrimize davet ettik, inşaallah en yakın zamanda program yapacaklarını belirterek tüm Batmanlılara selamlarını ilettiler." Şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=