Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı: Keskin Sirke Küpüne Zarar Verir

03 Ağustos 2023, 15:46 - Okunma: 437

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, YSP Batman Milletvekili Bayındır’ın HÜDA PAR ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap vererek,"Keskin sirke küpüne zarar verir ancak’ dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı basınla bir araya geldiği toplantıda bir gazetecinin YSP Batman Milletvekili Keskin Bayındır’ın HÜDA PAR ile ilgili yaptığı açıklamayı sorması üzerine Ramanlı, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adana’da HÜDA PAR’a yönelik saldırıya değinen Ramanlı, bu menfur saldırının bütün Türkiye’yi yasa boğduğunu belirterek, seçim sürecinde partilerine yönelik kirli propagandanın etkisiyle olduğunu kaydetti.

Seçim sürecinde Millet İttifakının adayı etrafında şekillenen propagandanın hükümetten daha çok partilerinin hedef alındığına dikkat çeken Ramanlı, “Adana’daki hadise bu seçim sürecinde aleyhimize çalıştırılan kara propagandanın uzağında bir yerde değil, tam göbeğindedir. Bu kara propaganda meyvesini maalesef Adana’da acı bir şekilde verdi. Bu kötü dilin, bu siyasetin, canavarlaşmış politikanın nelere mal olduğunun en bariz göstergesidir.” İfadelerini kullandı.

 

Devir artık kaybetme ve kaybettirme devri değil

Her şeye rağmen toplumun faydasına, huzuruna refahına ve iyiliğine çaba göstermeye devam edeceklerini belirten Ramanlı, “Siyasetin temel hedefi budur. Siyaset hizmet için vardır. Huzuru devam ettirmek için vardır. Refahı yükseltmek için vardır. İnsanca bir yaşamı mümkün kılmak için vardır. Bahsettiğiniz açıklamalarda bulunan siyasetçi için ben sadece şunu söylerim: ‘Keskin sirke küpüne zarar verir ancak’. Aynı dille dönüp cevap vermenin bu memlekete ve milletimize hiçbir faydası yoktur. Ama şunu da söyleyeyim: ‘Devir artık kaybetme ve kaybettirme devri değil’. Siyaset belki şimdiye kadar bir biçimde kaybetme ve kaybettirme üzerine kuruldu. Bundan sonra ne Kürtler için ne Türkler için ne de Türkiye’deki diğer etnik aidiyetler için kaybetme ve kaybettirme söz konusu olmayacak. Artık Kürtler de kazanacak, Türkler de kazanacak diğer aidiyetlerin tamamı da kazanacak. Kazanırken kazandırma siyaseti artık gelecekte kendine yer bulacak. Kimse artık bu millete kaybettiremeyecek.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
TEBD Batman İl Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, 2025 yılında Batman'da e..
Batman'da hakkında 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphel..
Batman Belediyesi, belediyeye ait resmî tahsilat makbuzlarının taklit edile..
Batman merkezde farklı mahallelerde çıkan iki ayrı yangından birinde, 1 kiş..
Batman'da OSB yolu yakınlarında meydana gelen çift taraflı trafik kazas..
Batman'da kurulacak istasyon, yaklaşık 160 kilometre çapındaki alanda m..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=