Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Sason için önemli üç projenin gerçekleştirilmesi için çalışıyoruz”

04 Ağustos 2023, 12:10 - Okunma: 331

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Sason ziyaretinde Sason’da halkla bir araya gelerek Sason’la ilgili projelerini anlattı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason ziyaretinde Çınar Altı Çayevi ve Aile Çay bahçesinde halkla bir araya gelerek sorunları dinledi ve projelerini anlattı.

Sasonlu vatandaşlara seçim öncesinde verdikleri sözlere değinen Ramanlı, “Sason için üç önemli projeye seçimden önce verdiğimiz desteği seçimden sonra da vermeye devam ediyoruz. Batman- Sason arası yolun düzeltilmesi, Sason’un doğalgaz sorununun çözülmesi ve Sasonlu korucuların haklarına kavuşması ile ilgili gerekli merciler ile irtibata geçtik. Bunların takibini de yapmaktayız.” ifadelerini kullandı.

Sason’un yol sorununu Ankara’da yaptıkları bir dizi temasla ilgili bakanlıklara ilettiklerini belirten Ramanlı, “Sason’un yol sorununun çözülmesi için Ankara’da temaslarda bulunduk. Sason yolunun çözümü için herkes gibi gereken yapılacağına inanıyorum. Bizde halkın vekili olarak takipçisi olacağız.” dedi.

Sason doğalgaz konusunu dile getiren Ramanlı, “Bu sorunu her ilçede çözülmesi için çabaladığımız gibi Sason için de çalışacağız. Bizim gözümüzde hiçbir ilçenin birbirinden farkı yok. Her ilçemiz bir, her köyümüz bir.” şeklinde konuştu.

Korucuların hak ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ramanlı, korucuların yeterli haklarını alabilmeleri için çabaladıklarını belirtti.

Ramanlı, halkla buluşmasında, seçimden önce verdikleri sözleri tutmaya devam ettiklerini, sadece seçimde değil seçimden sonrada çalışacaklarını kaydetti.

Milletvekili Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Böğüş, İl encümenleri, HÜDA PAR Sason İlçe Başkanı Şenol Aksoy ve partililer eşlik etti.








Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=