Lütfen bekleyin..



Başkan Şahin: “Halkın Parasıyla Halkı İfsat Etmeyin”

08 Ağustos 2023, 10:05 - Okunma: 351

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, ekonomik sıkıntıların zirve yaptığı bu dönemde Batman Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu park konserlerine tepki gösterdi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, belediyelerin parklarda düzenlemiş olduğu “park konserleri” ile ilgili açıklama yaptı.

Şahin açıklamasında, son zamanlarda belediyelerin vazgeçilmez icraatlarındanmış gibi neredeyse her belediyenin parklarda halka açık olarak kadın-erkek karışık şekilde şarkı türkü konserleri yaptırdığına dikkat çekerek, “Belediyelerin düzenlemiş olduğu konserlerde getirilen şarkıcılara ciddi meblağlar ödeniyor.  İlimizde de benzer konserlerin kararı verilmiş. Batman'ımızın irili ufaklı bu kadar eksiği, gediği varken bu konserlerin maddi manevi halkımıza ne gibi bir yararı oluyor anlamış değiliz.” Diye tepki gösterdi.

Belediyenin parası varsa halka hizmete harcaması gerektiğini dile getiren Şahin, “Belediyeler olarak varsa birikmiş paranız bunu çok daha faydalı işlere harcayabilirsiniz. Örneğin; evlenmek isteyen gençlerin düğün masraflarına birer bilezik de olsa katkı sunun. Sık sık ölümlü kazaların yaşandığı Organize Sanayi Bölgesi yolunun aydınlatması ve orta refujunun yapılması için kullanın. Bize müracaat eden yoksullara sosyal destek olarak verin. Depremde zarar görmüş ve yıkılması gereken bina veya cami minarelerinden bazılarına yıkım parası olarak verin. Bu ihtiyaç listesini çoğaltabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Şahin açıklamasının sonunda Batman Belediyesi yetkililerine seslenerek şöyle dedi:

“HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak belediye yetkililerine sesleniyor ve diyoruz ki; Halkın parasıyla halkı ifsat etmeyin, paralarımızı ihtiyaçlarımıza harcayın.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=