Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan Kozluk’ta kurum ziyaretleri

09 Ağustos 2023, 12:15 - Okunma: 333

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde kurum ziyaretlerinde bulunarak şehrin sorunları, çözümleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yoğun bir şekilde ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde kurumlara ziyaretlerde bulundu ve Kozluk halkının ilettiği sorun ve talepleri kurum müdürleri ve amirleri ile görüşerek, Kozluk’un sorunlarını çözme noktasında destek olacaklarını kaydetti.

İlk olarak Kozluk Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Ramanlı, Belediye Başkanı Ayhan Eren ile Kozluk ilçe sorunlarını hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kozluk’ta yolların büyük bir soruna dönüştüğünü belirten Ramanlı, “Kozluk yollarının yaşattığı sıkıntılar vatandaşların her isteklerinde yer edinmiş durumda. Herkes bu konudan muzdarip. Kozluk’un su sorunu da çözülmesi gereken acil meseleler arasında.” dedi.

Hayata geçirilmeyen projelerin en büyük nedeninin bütçenin yetmemesi olduğunu belirten Başkan Ayhan, başkanlık döneminin büyük çoğunluğunun borçları kapatmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Ayhan devamla, “Yolları daha önce parke taşı ile döşemiştiler. Şimdi Karayolları ile konuştuk. Bütün yollarımızı asfalt çalışması ile yenileyeceğiz. İki noktaya da akıllı kavşak sistemi kurarak vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir yol olmasını sağlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Kurum ziyaretleri kapsamında Kozluk Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Ramanlı, HEM’de üniversite sınavına çalışan öğrencileri de ziyaret ederek başarılar diledi. Kozluk HEM merkezinde yeni yapılan Etüt salonunu inceleyen Ramanlı, Kozluk HEM müdürlüğünün başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Kozluk SGK İlçe Müdürlüğünü de ziyaret eden Ramanlı, SGK işlemleri için bekleyen vatandaşlarla hasbihal etti.

Ardından Kozluk Hükümet Konağına giden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İlçe Müdürlüğünü, İlçe tarım Müdürülüğü ve Tapu Kadastro İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti. İlgili kurumların müdürlükleri ile bir araya gelen Ramanlı, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurum müdürleri ile beraber kurumlarda hizmet veren memur ve hizmet almaya gelen vatandaşları da ziyaret eden Ramanlı, ziyaretler sonrası İlçe müftülüğünü ve Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaretlere HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Merkez İstişare Kurulu Üyesi Seyithan Aksoy, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık ve partililer eşlik etti.

 

 

 

 

serkan-ramanli-kozlukta-kurum-ziyareti-001.jpg

serkan-ramanli-kozlukta-kurum-ziyareti-002.jpg

serkan-ramanli-kozlukta-kurum-ziyareti-003.jpg

serkan-ramanli-kozlukta-kurum-ziyareti-004.jpg

serkan-ramanli-kozlukta-kurum-ziyareti-005.jpg

serkan-ramanli-kozlukta-kurum-ziyareti-006.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=