Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Ramanlı’dan Kozluk Devlet Hastanesi’ne ziyaret

09 Ağustos 2023, 14:09 - Okunma: 339

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Kozluk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Dr. Fırat Güneş ile bir araya geldi.

Yoğun bir şekilde ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde kurum ziyaretleri kapsamında Kozluk Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Güneş, Milletvekili Ramanlı’ya hastane ile ilgili bilgi verdi.

Hastanede birkaç dalda hekim eksikliği olduğunu belirten Başhekim Güneş, “Hastanemizde hizmetlerimiz devam ediyor. Fakat bazı branşlarda eksiklerimiz var. Eksik olan hekimlerimizi ilgili makamlara ilettik sizlerden de destek bekliyoruz. İhtiyaç duyulan branşlar, Göz Hastalıkları Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Ortopedi Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Anestezi Uzmanı, Üroloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Biyokimya Uzmanı ihtiyacımız var. Bazı uzmanlıkları Batman Eğitim Araştırma üzerinden hallediyoruz. Diğer uzmanlıklar gerçekten Kozluk’un ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde teşhis ve tedavi için kullanılan malzemelerin eksikliğini dile getiren Güneş, bir diş teşhis ve tedavisi için vatandaşların Batman’a gitmek zorunda kaldığını ifade etti.

Yapılan talepler konusunda özellikle Kozluk Devlet Hastanesi’nin ihtiyaç duyulan uzman kadrosunun en kısa zamanda çözülmesi için ilgili kurumlarla irtibata geçeceklerini belirten Ramanlı, “Kozluk Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulan bazı uzmanlıklar konusunda en kısa sürede çözülmesi için ilgili kurumlarla iletişime geçeceğiz.” dedi.

Ramanlı, Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde ihtiyaç duyulan cihazların tedariki sorunu ile ilgileneceklerini söyledi.

Daha sonra hastanede yatan hastaları ve acilde tedavi gören hastaları ve personeli ziyaret eden Ramanlı, çocuklara özel ilgi göstererek aileleri ile son durumları hakkında bilgi aldı.

Ramanlı’ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Merkez İstişare Kurulu üyesi Seyithan Aksoy, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık ve partililer eşlik etti.








Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=