Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Ramanlı’dan BATSO’ya ziyaret

10 Ağustos 2023, 11:47 - Okunma: 295

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı BATSO’yu ziyaret ederek, Batman’da iş dünyasının durumu, sorunları ve gelişmesi için yapılabilecekler ile ilgi bilgi aldı.

Batman’da yoğun program ve ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)’yu ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı ve heyeti, BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

Batman’da iş dünyasının durumunu, sorunlarını ve gelişimi için yapılabileceklerin konuşulduğu ziyarette Başkan Demir, projeleri ile ilgili sunumda bulundu.

Demir, projelerin tanıtım ve yatırımların Batman’ı istihdam ve gelişim konusunda çok güzel yerlere getirebileceğini ifade etti.

Milletvekili Ramanlı’da, projelerin son durumlarını, bitme aşamasında ve yarıda kalan projeler hakkında bilgi alarak, Batman için çalışan her kurumun çok kıymetli olduğunu söyledi.

Ziyarette birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=