Lütfen bekleyin..



“Sorun Çözen Vekil”

13 Ağustos 2023, 11:25 - Okunma: 301

Sosyal medya üzerinden Batman Milletvekili Ramanlı’ya ulaşan bir genç, ilettiği sorunun çözülmesi üzerine Ramanlı’ya teşekkür etti.

Üniversiteye hazırlanan Batmanlı bir genç önceki hafta sosyal medya üzerinden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’ya ulaşarak, Batman Yunus Emre Kütüphanesi'nin internetinin olmadığı sorununu ileterek yardımcı olmasını istedi. Milletvekili Ramanlı’da gencin ifade ettiği sorunla ilgilenerek ilgili kuruma iletti.
Hafta sonu Batman’da Turgut Özal Bulvarı’nda halkla bir araya gelen Ramanlı’yı karşısında gören genç Ramanlı’nın yanına gelerek, sosyal medya üzerinden kendisine ilettiği sorunla ilgilenip çözdüğü için kütüphaneye gelen tüm gençler adına teşekkür etti. Ramanlı ile hatıra fotoğrafı çektiren genç, Batman’ın halkla iç içe olan ve halkın sorunlarıyla ilgilenen böyle bir vekili olduğu için şanslı olduğunu söyledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=