Lütfen bekleyin..



Belediye Park Konserlerine Son Vermeli

13 Ağustos 2023, 12:35 - Okunma: 262

Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Park Konserleri’ne bir tepki de Yedi Hilal Batman İl Temsilcisi Ahmet Başaran’dan geldi.

Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından şehirdeki farklı parklarda düzenlenen Park Konserleri’ne tepkiler gelmeye devam ediyor. Söz konusu konserlere bir tepki de Yedi Hilal Batman İl Temsilcisi Ahmet Başaran’dan geldi.

Başaran yaptığı açıklamada, “Ülkemizin geçtiği zorlu süreçlerde asrın felaketi dediğimiz onlarca şehrimizi yerle bir eden felaketin hemen akabinde yaraları sarmaya çalışmanın gayretlerini devlet ve millet olarak sürdürüyorken, bir taraftan içinde bulunduğumuz ekonomik krizlerden çıkmak için sosyal dayanışma çağrıları ile devlet millet el ele vermeye çalışırken yapılan bu faaliyetlerin bir tezat oluşturduğunu” söyledi.

Başaran açıklamasının devamında, “Diğer taraftan Cumhurbaşkanımızın bize Ömerler lazım çağrısı kulaklarımızda iken ahlak ve maneviyat ilkesiyle yola çıkan biz sivil toplum kuruluşları, tamamıyla kendi öz kaynaklarımız ile Gençleri kazanmanın derdiyle Maddi ve manevi feragat edip gayret ederken, belediye tarafından bu dertlerden bî haber yöneticilerin kendi nefsani duygularına hitap eden ve her akşam farklı parklarda konserler düzenleyerek tahribat yaratmasına karşı olduğumuzu beyan ediyoruz.” dedi.

İlgili Başkan Yardımcılarına çağrıda bulunan Başaran, “Şehrimizde yaşanan yığınla problem duruyorken, gençlerimizin eğitimi sosyal ve kültürel gelişimi ve bu gençleri ideolojik hastalıklarının batağına düşmemesi için neler yapabiliriz? diye bir çalışma içerisinde olması gerekirken konserlerle yaraya tuz bastılar.” diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=