Lütfen bekleyin..



Kızılay Başkanı Okçu'dan BESO'ya Ziyaret

17 Ağustos 2023, 09:40 - Okunma: 358

Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve yönetim kurulu üyeleri Salih İnançlı ve Mehmet Şirin Temiz, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette kurumların iş birliği içinde çalışması ve Batman’a katkı sunacak işlerde koordinasyon içinde hareket edilmesi hususları görüşüldü.

Karşılıklı iyi niyetin vurgulandığı görüşmede Kızılay yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden BESO Başkanı M. Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak tüm kurumlarla resmi, gönüllü veya sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halindeyiz esnafımız ve halkımız için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam da edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Çiftçi açıklamasının devamında, “Tüm kurumlar hizmet için vardırlar ve ellerinden geleni yapmalıdırlar. Bu şehirde hepimiz beraber yaşıyoruz ve aynı gemideyiz. Gemi batarsa hepimiz zarar görürüz. Şehrimize maddi manevi ne gerekiyorsa, hepimiz elimizi taşın altına koymamız lazımdır. BESO olarak bizler esnafımız ve şehrimiz için varız ve elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=