Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı Muş'ta çeşitli temaslarda bulundu

18 Ağustos 2023, 19:00 - Okunma: 237

Geldiği Muş'ta vatandaşlar ve partililer ile bir araya gelen HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ülkedeki ekonomik sorunların giderilmesi için mücadele verdiklerini belirtti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı çeşitli temaslarda bulunmak için Muş'un Korkut ilçesine geldi.

Burada esnaf ziyareti yapan Ramanlı, vatandaşlarla selamlaştı.

Esnaf ziyaretinin ardından HÜDA PAR Korkut İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ramanlı, burada partililer ile toplantı gerçekleştirdi.

Ramanlı, toplantıda yaptığı konuşmasında iş yüklerinin daha da arttığını, bu yüzden de daha fazla gayret gösterdiklerini hatırlattı.

Milletvekili Ramanlı, "Allah'a hamdolsun ki bu vazifeyi, nimeti bizlere teslim etti. 10 yıl önce biz insanlara nasıl ulaşacağız neler yapalım diyorduk. 10 yıl boyunca çalıştık ve birkaç seçime girdik. Ve sonunda güzel bir netice elde ettik." dedi.

Son genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi için aldıkları kararın nasıl oluştuğunu anlatan Ramanlı, "Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. 4 kardeşiniz aday gösterildi ve Allah nasip etti dördümüz de Meclis'e girdik. 10 yılın sonunda arkadaşlarımızın da özlemi bizlerin Meclis'e girmesiydi. Bu başarıda herkesin emeği var. Nihayetinde hepimiz hayırda ortağız. Kim bir hayır işlerse siz de ortaksınız. Bu yeni mücadele alanıdır. Bizim vekil olmamız işimizin yeni başladığını gösteriyor. Yükümüz ağırlaşıyor." ifadelerini kullanıyor.

Ramanlı, partililer ile birlikte daha sonra Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Pekbay, ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında Milletvekili Ramanlı'ya bilgi verdi. Son olarak Belediye Başkanı Pekbay, Milletvekili Ramanlı'ya tablo armağan etti.

Serkan Ramanlı ve beraberindeki partililer ile birlikte son olarak Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Barışan, Milletvekili Ramanlı'ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Programlar boyunca HÜDA PAR Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, yönetimi ile HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz eşlik etti. (İLKHA)

 

 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=