Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Eğitime çok önem vermeliyiz

21 Ağustos 2023, 10:41 - Okunma: 219

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile bir eğitim kurs merkezi arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerine yüzde 25 indirim imkanı sağlanacak.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında oda üyeleri için hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Çiftçi, bir özel kurs merkezi ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocukları ve birinci derece yakınlarının yüzde 25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

Çiftçi, "Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bizi geleceğe taşıyacak ve gelecekte söz sahibi yapacak eğitimli bireyler yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü kişiyi, mahalleyi, ülkeyi ve dünyayı ancak eğitimli bireyler ileriye götürerek başarılı kılabilirler. Bu yüzden oda olarak üyelerimizin çocukları için eğitim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Özel Sekiz Oniki Kurs Merkezi ile bu kapsam da eğitim protokolü imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olsun." dedi.

Çiftçi son olarak, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerine hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=