Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı 'öğrencilere kırtasiye yardımı' çağrısında bulundu

23 Ağustos 2023, 12:30 - Okunma: 493

Umut Kervanı Batman, hayırseverlere seslenerek okulların açılmasına kısa bir sürenin kaldığı bugünlerde kırtasiye malzemelerini alamayan yetim ve muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı çağrısında bulundu.

Yaptığı yazılı açıklamada, hayırseverleri ihtiyaç sahibi öğrencilere sahip çıkmaya çağıran Umut Kervanı, 2005 yılından bu yana yetim, muhtaç ve mağdurlara umut olma adına faaliyetlerini yürüttüklerini belirtti.

Açıklamada, "Acil yardım durumlarında tüm imkânlarımızı seferber ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Deprem felaketi döneminde deprem bölgelerine hayırsever ve gönüllülerle beraber yardım yaptığımız gibi sonrasında da depremzede kardeşlerimize imkânlar çerçevesinde yardım etmeye çalışıyoruz." denildi.

"Çocuklarımıza hep beraber sahip çıkalım"

Geleneksel hale getirdikleri dönemsel yardımlarının olduğu belirtilen açıklamada, "Ramazan ayında gıda kolisi, kurbanda kırmızı et dağıtımı, giyim yardımı, kırtasiye yardımı gibi yardımlarımız sürmektedir. Ayrıca okulların açılma dönemlerinde kırtasiye malzemelerini alamayan yetim ve muhtaç ailelerimize her yıl kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bunu hayırseverlerimizin desteğiyle yapıyoruz.

Hayırseverlerimiz bu yıla kadar yetimlere, muhtaçlara ulaşma konusunda bizi yalnız bırakmadılar. Allah kendilerinden razı olsun. Okul okuyup da kırtasiye malzemesi alamayan, gelecek nesillere umut olacak çocuklarımıza hep beraber sahip çıkalım diyor, hayırsever kardeşlerimizden destek bekliyoruz." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=