Lütfen bekleyin..



Ramanlı: “Sağlık-Sen Sağlıkçıların sesi olmaya devam etmeli”

23 Ağustos 2023, 13:20 - Okunma: 330

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sağlık-Sen ziyaretinde sağlık hizmetleri konusunda yoğun gayret göstereceklerini belirterek, Sağlık-Sen’in yaptığı çalışmalar ile hizmetin iyileşmesi noktasında yaptıkları değerlendirmelerin çok önemli olduğunu söyledi.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle, Sağlık Sen’i ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sağlık-Sen ziyaretinde sağlık çalışanlarının talep, sorun ve isteklerini dinledi.

Ziyaret sırasında söz alan Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun, Batman geneli hastanelerin, aile sağlık destek hizmetleri merkezlerinin ve ilçe hastaneleri hakkında genel bilgileri ve eksiklikleri Milletvekili Ramanlı ile paylaştı.

Hastanelerin eksikliklerini, gereksinimlerini raporlar halinde Sağlık İl Müdürlüğüne de sunduklarını söyleyen Dursun, Milletvekili Ramanlı’nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve hastane ziyaretlerinde sorunları çözebileceğine inandıklarını söyledi.

Sağlık alanında göz önünde bulunan sorunların aslında küçük olduğunu ifade eden Dursun, sağlık alanında daha büyük sorunları olduğunu ve bunların çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

Sağlık-Sen sağlık hizmetlerinde yaşanan sıkıntıları, sağlıkçıların hak ve taleplerini dinleyen Ramanlı, “Sağlık hizmetleri konusunda ilimizin geri kalmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın. Özellikle Sağlık-Sen’in yaptığı çalışmalar ile hizmetin iyileşmesi noktasında yaptıkları değerlendirmeler bizler için çok önemli. Sizlerin gördüklerini belki biz göremeyiz. Ama sizin gördüklerinizle artık bizlerde görmüş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı, sağlık alanında hizmet veren her ferdin sesi oldukları için ayrıca Sağlık-Sen’e teşekkür ederek, “Sağlık-Sen, sağlıkçıların sesi olmaya devam etmeli” diye konuştu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.





Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=