Lütfen bekleyin..



Durmaz: “Bugün de yarın da medeniyetimize sahip çıkacağız”

26 Ağustos 2023, 12:20 - Okunma: 318

Mahalle ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Şafak Mahallesi’ni ziyaretinde sorun ve sıkıntıları tespit ederek çözümü için yetkililere ulaştıracaklarını söyledi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte "Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip" adlı proje kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaret ve programlarına devam eden Durmaz ve ekibinin son durağı Şafak Mahallesi oldu. Mahallede bir dizi incelemelerde bulunan Durmaz, sorunlu park, sokak ve caddeleri tespit ettiklerini belirterek, “Tespit ettiğimiz sorunları yetkililerle görüşüp sorunların çözülmesine katkı sağlayacağız. Amacımız halkımızın taleplerinin yerine getirilmesi, sorunlarının çözülmesidir.” dedi. 

Esnafa sahip çıkılmalı

Mahalle ziyaretinde esnafı da ziyaret eden Durmaz, “Ziyaretlerimizde esnafımız da unutmadık. Piyasa ile ilgili beklentilerini konuştuk. Esnafa göre durumlar hiçte iç açıcı değil. Zamlara, fiyat değişkenliklerine acilen çözüm bulunmalıdır. Esnafa sahip çıkılmalı, beklentileri karşılanmalıdır. Ziyaretlerde esnaflarımıza da söyledik, şimdi de söylüyoruz ve inanıyoruz ki; ekonomideki bu sıkıntılı günler elbet geride kalacak, inşallah piyasanın düzelmesiyle esnafımızın yüzü de en kısa sürede gülecektir.” ifadelerini kullandı.

Ahlaklı ve erdemli bir gençlik ülkenin aydınlık geleceğidir

Mahalle programlarında çocuk ve gençlerle sohbet ederek fikirlerine önem verdiklerini belirten Durmaz, “Halkımıza yönelik yapmış olduğumuz ziyaretlerde hasbihal ettiğimiz bir kesim de çocuklar. Bugünün küçükleri yarının mimarlarıdır onlar. Geleceği inşa edecek olanlardır çocuklar. Dolayısıyla sadece bugünü değil geleceğimizi de garantiye almak için çocuklarımıza müreffeh bir gelecek bırakmak üzere karşılık beklemeden çalışmaya devam etmek elzemdir. Aynı şekilde gençlerle hasbihal edip geleceğe dair planlarını konuştuk. Ahlaklı ve erdemli bir gençlik ülkenin aydınlık geleceği için çok gereklidir. Bu mülahazalarla geleceğimiz olan gençleri hep önemsemişizdir.” şeklinde konuştu.

Huzur ve bereketin kaynağı büyüklerimiz

Durmaz mahalle ziyaretlerinde huzur ve bereketin kaynağı olan büyükleri de unutmadıklarına işaret ederek, “Bu ziyaretimizde ayrıca huzur ve bereketin kaynağı yaşlılarımıza da selam vererek tavsiye ve nasihatlerini dinledik, hayır dualarını aldık. ‘Beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı, belalar üzerinize sel gibi akardı’ diye buyuran Peygamberimizin tavsiyesini şiar edinen bir medeniyetin evlatlarıyız bizler. Bugün de yarın da bu medeniyetimize sahip çıkacağız.” dedi.








Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=