Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı, kurum ziyaretlerine devam ediyor

27 Ağustos 2023, 11:43 - Okunma: 296

Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çalışma ve hizmetin halkımıza layık bir şekilde yerine getirilmesi için gereken her konuda yardımcı olacaklarını kaydetti.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle İl Göç İdaresi ve PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, PTT Başmüdürlüğü ve İl Göç İdaresi’ni ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret

İlk olarak Batman PTT Başmüdürlüğü ziyaret eden Ramanlı, Başmüdür Kamuran Kırşan ile bir araya geldi. Kurum binasında gerçekleşen görüşmede PTT çalışmaları hakkında brifing alan Ramanlı, Milletvekili olarak istenilen çalışma ve hizmetin halkımıza layık bir şekilde yerine getirilmesi için gereken her konuda yardımcı olacaklarını belirtti.

Başmüdür Kırşan PTT’nin zamanla gelişerek verilen hizmetlerin büyük çoğunluğunun sanal aleme taşındığını belirterek, “PTT hizmetinin büyük çoğunluğunu artık kargo hizmeti oluşturmaktadır. Halkın büyük talebi kargo üzerinden karşılanmakta. Batman geneli etkin dağıtım ağı ile birlikte çalışan personelimiz hizmeti aksamadan devam etmesi için var güçleri ile çalışmaktadır.” dedi.

Kargo hizmetinin ilerlemesi ile birlikte personel açığının ortaya çıktığını aktaran Kırşan, “Kargo hizmeti her geçen gün artmaya devam edecek. En büyük ihtiyaç pandemi süreci ile başladı. Pandemi sürecinde halk kargo üzerinden ihtiyaçlarını gidermeye alıştı. Bu da PTT’nin aktif olarak hizmet yoğunluğunu arttırdı. Kargo dağıtım personelinin arttırmamız lazım. Sanal alışveriş hizmetlerinin artması kargo alanında da büyük bir pay oluşturuyor.” ifadelerini kullandı.

Görüşme sonrası PTT personelini ziyaret ederek hasbihal etti.

İl Göç İdaresi’ni ziyaret

Kurum ziyaretleri kapsamında daha sonra İl Göç İdaresi’ni ziyaret eden Milletvekili Ramanlı, Müdür İbrahim Halil Tokmak ile görüştü.

Ramanlı, ülkemize sığınan, göç eden ve ülkemiz üzerinden üçüncü bir ülkeye yerleştirilmek için bekleyenler sığınmacı ve göçmenlerin durumları hakkında bilgi aldı.

İstatistiksel verilerle hazırlanan brifingde Batman’da bulunan yabancı uyrukluların son durumları, devletin destekleri ve hakları ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Batman genelinde yaşayan yabancı uyrukluların İl Göç İdaresinde aldıkları hizmetler hakkında bilgi alan Ramanlı, farklı illerde yabancı uyruklular üzerinde yapılan provakatif eylemlerin nelere sebep olduğu konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kurum ziyaretleri çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=