Lütfen bekleyin..



Batman Valiliğinden dolandırıcılara karşı uyarı

28 Ağustos 2023, 16:10 - Okunma: 315

Batman Valiliği tarafından yaptığı açıklamada, mülki idare amirlerinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi istendi.

Zaman zaman Batman'dan veya başka illerden art niyetli kişilerin mülki idare amirleri veya kurum yöneticisinin adını kullanarak iş adamları ve vatandaşlardan para talep edildiği belirtilen açıklamada, bu şekilde dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Açıklamada, "Valiliğimizin ve mülki idare amirlerimizin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır. Muhtaç, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) tarafından yapılmaktadır.

Valiliğimizin, mülki idare amirlerimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Acil Çağrı Merkezinin (112) numaralı telefonları arayarak en yakın güvenlik birimlerine ihbarda bulunması rica olunur." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=