Lütfen bekleyin..



Batman girişine yapılacak 7 KM duble yol için ilk kazma vuruldu

30 Ağustos 2023, 16:00 - Okunma: 387

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kent girişinde bulunan tek şeritten duble yola dönüştürülecek 7 kilometrelik yol için ilk kazmanın vurulduğu yerde incelemede bulundu.

Batman'ın Diyarbakır istikametinde bulunan ve tek şeritli olan 7 kilometrelik karayolunun duble yola dönüştürülmesi için ilk kazma vuruldu.

Çalışma öncesi Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ile birlikte şantiyede ve sahada incelemelerde bulundu.

Projenin detayları ile ilgili Bayındır'dan bilgi alan Nasıroğlu, tek şeritli yolun duble yola dönüştürülmesinden sonra yaşanan trafik sıkışıklığının giderileceğini ve trafikte rahatlama olacağını söyledi.

Yol üstünde ikinci bir köprü ve 4 kavşağın da yapılacağını kaydeden Nasıroğlu, yol medeniyettir anlayışıyla Batman'ın giriş yol ağının daha modern hale gelebilmesi ve yol konforunun artması için yoğun çaba göstereceklerini sözlerine ekledi.

Milletvekili Nasıroğlu, " Bizim için son derece önemli olan Batman-Diyarbakır karayolunu duble yol yapmak için ilk adımı attık. Bu konuyu daha önce Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürümü ile görüşmüştüm. Bu görüşmelerin neticesinin faydaya dönüştüğünü görmek beni son derece mutlu etti. Bir işi başlatmak önemli, başlattık mı o iş bitiririz. Yol bizim işimiz.  Verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Batman'ın kangren olmuş yaralarına merhem süreceğiz." dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=