Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı 500 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşıladı

04 Eylül 2023, 12:10 - Okunma: 416

Umut Kervanı Batman, yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye okul öncesi kırtasiye yardımında bulundu.

Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak toplamda 500 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Nurettin Teymur

Kırtasiye setinde öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak tüm materyallerin bulunduğunu belirten Teymur, hayırseverlerin verdiği desteklerle ancak 500 öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşılayabildiklerini ifade etti.

"Yardımlarımıza devam ediyoruz"

Hayırseverlere yardım çağrısında bulunan Teymur, "2023-2024 yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Batman Umut Kervanı olarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Yalnız çok kısıtlı imkânlarla bu yılda hedeflerimizi büyütüp öğrencilerimize daha fazla kırtasiye ve çanta yardımı yapmak isterdik ama maalesef şu anda 500 çocuğumuza kırtasiye yardımı yapabiliyoruz. Hayırseverlerimizden bu anlamda yardım talep ediyoruz. Çünkü yaklaşık 13-14 bin muhtaç ve ihtiyaç sahibinin olduğu Batman gibi bir ile 500 aileye kırtasiye yardımı yetmiyor." dedi.

"Muhtaç aile sayısı çok fazla"

Yardımlarda önceliklerinin yetim ve ihtiyaç sahibi aileler olduğunu vurgulayan Teymur, şöyle devam etti:

"Bu anlamda lütfen hayırseverlerimizden duyarlılık bekliyoruz ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi yalnız bırakmayalım. Kırtasiye yardımımızın içerisinde tüm defter çeşitlerinden kareli defter, çizgili defter, kalem, kalemtıraş, çanta ve temel kırtasiye malzemeleri var. Yardımlarımız her yıl düzenli olarak devam ediyor. Batman'da muhtaç aile sayısı çok fazladır. Hayırseverlerden ricamız katkıda bulunmalarıdır." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=