Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Eğitimin ihmali olmaz

05 Eylül 2023, 10:05 - Okunma: 2088

Yeni eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle yazılı açıklama yapan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, eğitimin önemine işaret etti.

Açıklamasında 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunan Çiftçi, "Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın eğitim seviyelerini yükseltmelerini ve çok daha başarılı nesillerin yetişmesine vesile olmalarını istiyor ve bekliyoruz. Çocuklarımızda da öğrenim ve eğitim bilinci ve şuuru olması için gayret ve kararlılık ile mücadele etmelerini istiyor ve bekliyoruz. Eğitimdeki hedefi hep yüksek tutmak gereklidir. Bundan dolayı devletiyle, ailelerle, eğitimcilerle ve tüm toplumla beraber olumsuzluklar, eksiklikler, yetersizlikler ve zor şartlar olmasına rağmen herkes elinden ne gelirse çocuklarımızın eğitimi için seferber olmalıdır." dedi.

"Eğitimin ihmali olmaz, olamaz" diyen Çiftçi, "Çünkü telafisi çok zor olabilir. Bunun için tüm sorunlarla beraber 2023-2024 eğitim öğretim yılının geleceğimiz olan gençler için başarı getirmesini diliyorum. Topluma faydalı ve sorumluluk sahibi bireyler geleceğin eğitimcileri ve yöneticileri olma yolunda bu günlerden daha güzel günlere ve çok daha büyük iyilik ve erdemlilik için onlara düşen gayreti fedakârlığı ve özveriyi göstermeleri temenni ediyor, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diler, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=