Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları'nda görev değişimi

05 Eylül 2023, 14:05 - Okunma: 308

Uzun süre HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Ahmet Cemil İptaş, bayrağı Burak Demir’e devretti.

HÜDA PAR Batman İl binasında gerçekleşen devir-teslim törenine HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz katıldı.

Mevcut Başkan Ahmet Cemil İptaş, görevi Burak Demir’e teslim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni başkan seçilen Burak Demir, görevi devraldığı İptaş’a şu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Ahmet Cemil Başkanımızın görev süresi boyunca üzerine düşen tüm görevleri layıkı ile yapmaya çalıştığının bizzat şahidiyiz. Batman gençliğine gösterdiği çaba ve bugüne kadar HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları'na kattığı değerler için kendisine şükranlarımı sunuyorum.

Hepimiz bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincinde olarak aldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Partimizde tüm kademelerde görev kıymetlidir. Ancak gençliğe bakan yönüyle ağır bir sorumluluk yüklenmiş olduğumuzun da farkındayız. Bu sorumluluk ve görev bilinci ile Batman gençliğine her alanda dokunmak ve gençliğin hak ettiği değeri elde etmesi için yorulmadan çalışmak birincil ve en önemli görevimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ramanlı’da, “Bu dava kardeşlik davasıdır. Kardeşlerin birbirinin yükünü hafiflettiği muhabbet davasıdır. Görevi devralan Burak Demir kardeşime hayırlı olsun diyor, ayaklarına kuvvet diliyorum. Çünkü yol uzun. Görevi devreden Ahmet Cemil İptaş kardeşime de yapmış olduğu hayırlı hizmetlerden ötürü Allah razı olsun diyorum.” Dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=