Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı: Maliyetler ve kiralar ciddi bir şekilde esnafı yoruyor

05 Eylül 2023, 21:15 - Okunma: 347

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Maliyetler, kiralar, enerji fiyatları ciddi bir şekilde esnaflarımızı yoruyor. Esnafı rahatlatacak bazı paketlerin devreye alınması isabetli olacaktır." dedi.

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı, Siirt'teki temasları kapsamında Güres Caddesi'nde esnafla bir araya geldi.

Esnafın hayat pahalılığından dolayı alışveriş yapılamamasından şikâyet ettiğini ifade eden Ramanlı, ekonomik gidişatın esnafı doğrudan etkilediğine dikkat çekti.

"Maliyetler kiralar enerji fiyatları ciddi bir şekilde esnafı yoruyor"

Ramanlı, "Siirt esnafı mütevekkil, 'rızkı veren Allah'tır' diyor. Halinden müşteki değil. Tabi ki bütün esnaflar daha fazla alışveriş yapılmasını isterler. Maliyetler, kiralar, enerji fiyatları ciddi bir şekilde esnafımızı yoruyor. Bu bir hakikattir ama ülkenin genel ekonomik gidişatı esnafı doğrudan etkiliyor. Ülke gidişatındaki genel ekonomik tablo düzelirse, esnafında ekonomik bu mevcut halinden biraz daha ileri bir seviyede durumunun iyileşmesi mümkün olabilir." dedi.

"Esnafı rahatlatacak bazı paketlerin devreye alınması isabetli olacaktır"

Esnafın, faizsiz krediye ulaşma noktasında bazı sıkıntılar çektiğine dikkat çeken Ramanlı, "Bununla ilgili esnafı rahatlatacak bazı paketlerin de devreye alınması isabetli olacaktır. Umudumuz ve dileğimiz bu yöndedir. Umuyoruz ki içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar bir an önce son bulur ve ülke düzlüğe çıkar. Her kes en azından alın terinin getirisini çocuklarına helal bir şekilde yedirme konusunda zorluk çekmez. İnşallah önümüzdeki günlerin daha fazla iyi olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Esnaf HÜDA PAR'ın siyasi söylemlerini takdirle karşılıyor"

Siirt esnafının HÜDA PAR'ın siyasi söylemlerini sosyal medya üzerinden oldukça yakından takip ettiğine şahit olduklarını ifade eden Ramanlı, "Esnaflardan bazıları HÜDA PAR'ın siyasi söylemlerini takdirle karşıladıklarını ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, demek siyasetimiz, söylemlerimiz sadece şehrimizle sınırlı değil. Artık sınırları aşan bir biçimde sosyal medya aracılığı ile herkese ulaşıyor. Bundan dolayı memnunuz. Bizler siyaseti bir hizmet aracı olarak görüyoruz. Hükûmete doğruları yapma noktasında teşvik edici ama yanlışlardan da geri dönme noktasında teşvik edici olmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu siyasi çizgimiz hem siyaset kurumuna bir katkı sağlamış olur hem de ülkenin yönetiminde olanların daha doğruyu yapma konusunda teşvik edici olur diye ümit ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=