Lütfen bekleyin..



Yetimler Vakfı Batman'da yetim öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı

08 Eylül 2023, 11:23 - Okunma: 431

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği tarafından Batman'daki yetim ve öksüz 100 çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi kırtasiye yardımında bulunan Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği, çocukların yüzünü güldürdü.

Yaptıkları yardımla ilgili açıklama yapan Yetimler Vakfı Batman Temsilcisi Musab İmir, Batman'daki 100 yetim ve öksüz çocuğa 45 bin TL tutarında çanta ve kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkür eden İmir, "Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği olarak Batman'da yaşayan yetim, öksüz ve kimsesiz 100 çocuğumuza 45 bin TL tutarında çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Yardım yapan tüm hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun. Daha fazla ihtiyaç sahibi yetim ailelerimize ulaşabilmemiz için siz değerli hayırseverlerimizin yardımlarını esirgememelerini talep ederiz." dedi. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=