Lütfen bekleyin..



Marketten sadaka kumbarası çalan hırsız kameraya yakalandı

08 Eylül 2023, 18:04 - Okunma: 350

Batman'da markete giren hırsız, marketteki sadaka kumbarasını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Batman merkezde alışveriş bahanesiyle markete giren bir şahıs, fakir aileler yararına markete bırakılan bağış kumbarasını çaldı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, batman merkez Kültür Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarında bulunan bir markette yaşandı.

Yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan market işletmecisi Osman Dursun, kameralarda tespit edilen hırsızın yakalamasını ve hırsızlığa karşı caydırıcı cezaların getirilmesini istedi. 

"Hırsız, kameraların olduğunu bildiği halde sadaka kutsunu çalıyor"

Caydırıcı cezaların olmamasından dolayı hırsızlık olaylarının artığına dikkat çeken Dursun, "Dün, sadaka kutumuzun olmadığının farkına vardık. Market kamerasından takip ettiğimizde 20-25 yaşlarında bir tane gencin markete girip sakada kutusunu aldığını fark ettik. İçerde onlarca kamera olmasına rağmen ve gelen kişi kameraların olduğunu bildiği halde sadaka kutsunu çalıyor. Hırsızlara caydırıcı cezalar olmadığı için hırsızlar elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık yapıyor. Daha öncede başımıza geldi ve son zamanlarda hırsızlık olaylarıyla çok sık karşılaşmaya başladık." diye konuştu.

"Hırsızın yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz"

Son zamanlarda artan hırsızlık olaylarından dolayı kimsenin can mal güvenliğinin kalmadığını ifade eden Dursun, "Hırsızlar artık hiçbir şekilde, hiçbir şeyden korkmuyor. Çünkü sadaka kutusuna kadar çalabiliyorlarsa hiç kimsenin artık ne can ne de mal güveliği kalmamış demektir. Yetkililerden hırsızlığa karşı caydırıcı cezaların getirilmesini istiyoruz. Hırsızın yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz. Bu konuda yetkili yerlere şikâyetimizi yaptık. Tabi bu konuda gereğinin yapılıp yapılmaması konusunda da gerçeğini söylemek olursa açıkçası şüphedeyiz." ifadelerini kullandı.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=