Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı “Hayat Namazla Güzeldir" programına eşlik etti

11 Eylül 2023, 10:01 - Okunma: 471

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kur'an Nesli Platformu Batman temsilciliği tarafından 7-10 yaş grubu çocuklara yönelik “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliğine eşlik ederek çocukların sevincine ortak oldu.

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye genelinde 7-14 yaşları arasındaki çocuklara yönelik gerçekleştirilen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliklerinin Batman finali, yoğun katılımla gerçekleşti.

Programda; çocuklara abdest alma, namaz kılma ve namazın önemi ile ilgili bilgiler verilirken, Peygamber Efendimizin hayatı çocuklara okutuldu.

"Hayat Namazla Güzeldir" programı kapsamında 15 günlük abdest ve namaz eğitimini başarıyla tamamlayan toplamda 3 bin 500 kız ve erkek çocuğun katılımıyla Batman merkez Jiyan Parkında düzenlenen programla topluca namaz kılındı.

Programa HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Milletvekili Ramanlı, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Batman çok ama çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Binlerce çocuğumuz namaza ilk adımını eşsiz bir program ile attı. Biz de il ve gençlik kolları teşkilatlarımızla Kur’an Nesli Platformu tarafından düzenlenen #HayatNamazlaGüzeldir etkinliğine katılarak binlerce çocuğumuzun namazına eşlik ettik. Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm kardeşlerimizin eline, yüreğine sağlık.”







Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=