Lütfen bekleyin..



Batman'da uyuşturucu operasyonunda 8 kişi tutuklandı

11 Eylül 2023, 15:36 - Okunma: 256

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda 8 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde Ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyonel çalışmalar aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Bu kapsamda 07/09/2023 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE İMAL VE TİCARETİ suçu kapsamında yapmış olduğu çalışmaları neticesinde yapılan planlı operasyonda;

(90) Gram METAMFETAMİN, (48) Gram EROİN, (6,58) Gram BONZAİ, (5,31) Gram TOZ ESRAR, (5) Adet SENTETİK ECZA, (1) Adet POMPALI TÜFEK VE 12 ADET KARTUŞ ele geçirilmiştir.

Operasyonda yakalanan şüpheli şahıslar şubemizde yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiş olup; yakalanan (8) şüpheli şahıs TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=