Lütfen bekleyin..



Çocukların Namazı Kudurttu

16 Eylül 2023, 14:40 - Okunma: 323

Kur'an Nesli Platformu'nun Türkiye genelinde 7-14 yaşları arasındaki çocuklara yönelik gerçekleştirilen ‘Hayat Namazla Güzeldir’ etkinliklerini hazmedemeyenler namaz etkinliğine katılan çocuklar için ''askeri eğitim alıyorlar'' paylaşımı yapıp hedef yaptı.

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye genelinde 7-14 yaşları arasındaki çocuklara yönelik gerçekleştirilen ‘Hayat Namazla Güzeldir’ etkinliklerinin Batman finali, büyük ilgi görmüştü. Etkinliği hazmedemeyenler Namaz etkinliğine katılan çocuklar için ''askeri eğitim alıyorlar'' paylaşımı yapıp hedef göstermeye çalıştılar. PKK zihniyetinin yalanını İslam düşmanlığını alenen yapan CHP meclise taşıdı.

Geçtiğimiz hafta ‘Hayat Namazla Güzeldir’ programı kapsamında 15 günlük abdest ve namaz eğitimini başarıyla tamamlayan toplamda 3 bin 500 kız ve erkek çocuğun katılımıyla Jiyan Parkında düzenlenen programla topluca namaz kılındı. Ancak yoğun ilgi gören etkinlik sosyal medyada bazı isimler tarafından hedef alınıp çarpıtılarak servis edildi.

Sözde gazeteci Bilal Güldem, videoda namaz eğitimi alan çocukları hedef göstererek 'askeri eğitim alıyorlar' diye servis etti. Kısa zamanda yalanı ortaya çıkan ve sosyal medyada büyük bir tepki toplayan sözde gazeteci Güldem, bu sefer de tehdit ediliyorum yalanıyla yaygara koparmaya başladı. Güldem’in yalan haberine mal bulmuş mağribi gibi sarılan CHP klasik İslam düşmanlığı refleksini gösterip olayı hemen meclise taşıdı.

CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkanı Başdanışmanı Namık Tan konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı'na soru önergesi verdi. Nesli ifsat eden her tür etkinlik ve programa en güçlü şekilde destek çıkan CHP’nin namaz kılan çocuklara ve temiz nesil hedefi güden kurumlara karşı bu tavrı şaşırtmadığı gibi CHP zihniyetinin bir kez daha din ve temiz nesil düşmanı olduğunu ortaya koydu.

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=