Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı: Başarı hikayesini hep birlikte yazmaya kararlıyız

17 Eylül 2023, 12:40 - Okunma: 346

STK ve Meslek odaları ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Maddi ve manevi kalkınmanın birlikte gerçekleştiği bir başarı hikayesini hep birlikte yazmaya kararlıyız.” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Türkiye Muhtarlar Derneği, İlim Yayma Cemiyeti ve ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Batman şubelerini ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı, seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da şehrin dinamiği olan STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şubesi’ni ziyaretinde Başkan Fahrettin Kağba ile bir araya gelen Ramanlı, muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Sıcak ve samimi ortam da gerçekleşen ziyarette Batman ile ilgili yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İlim Yayma Cemiyeti Batman Şubesi ziyaretinde Başkan Muhammed Şah Yiğit ile görüşen Ramanlı, İlim Yayma Cemiyetinin yaptıkları hizmetler konusunda bilgi aldı.

İlim Yayma Cemiyeti Batman Şube Başkanı Yiğit, eğitim gören öğrenciler için burs çalışmaları, Batman geneli okul çalışmaları, eğitimin geleceği, emeklilerin hakları, imam hatip okullarının son durumları gibi konularda bilgilendirme yaptı.

Batman geneli imam hatip okullarına hala büyük ihtiyaç olduğunu belirten Yiğit, “İmam hatip okullarının ulaşılabilir olmasını istiyoruz. İmam hatip okullarının fonksiyonları toplumda kendini hissettirecek seviyededir. Okullarımızı ulaşılabilir yapmamız lazım.” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti ziyareti sonrası Anadolu Aslanları İş Adamı Derneği (ASKON) Batman Şubesi’ni ziyaret eden Ramanlı, Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu ile görüştü.

ASKON olarak Batman istihdamındaki rolleri, Batman Organize Sanayi’nde yaptıkları çalışmalar ve iş dünyası ile ilgili fikirlerini sunan Nasıroğlu, bir milletvekili olarak Ramanlı’dan desteklerini beklediklerini söyledi.

Nasıroğlu, ziyaret sonunda Ramanlı’ya üzerine “Elif” harfi olan plaket hediye etti.

Plaket için teşekkür eden Ramanlı, Batman’ın ilerlemesi ve istihdam alanının oluşmasına yönelik atılacak her adımı desteklediklerini belirtti.

Ziyaretler sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretlerde Milletvekili Ramanlı’ya; HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Ramanlı, “Hizmet verenleri olduğu kadar şehrin hizmet alanları temsil eden dinamikleriyle de bir araya geliyoruz. Maddi ve manevi kalkınmanın birlikte gerçekleştiği bir başarı hikayesini hep birlikte yazmaya kararlıyız. Millet için dertlenen kurumlarımızın değerli temsilcilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber






  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=