Lütfen bekleyin..



Kur'an Nesli Platformu: Amacımız namazın toplumun gündemine yerleşmesini sağlamak

18 Eylül 2023, 12:56 - Okunma: 412

Batman'da düzenlenen 'Hayat namazla güzeldir' etkinliğine destek verenlere teşekkür eden Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, amaçlarının namazın toplumun gündemine yerleşmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, yazılı açıklama yaparak geçtiğimiz hafta Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Parkı'nda binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşen 'Hayat namazla güzeldir' etkinliğine destek veren herkese teşekkür etti.

15 günlük namaz eğitim programını tamamlayan binlerce çocuğun katılımıyla final etkinliğini büyük bir coşku ile gerçekleştirdiklerini belirten Üzümcü, "Gördüğümüz manzara geleceğe dair ümidimizi arttırmış ve azmimizi perçinlemiştir.

Binlerce çocuğumuzun camilerle buluşturulduğu ve severek namaz kılmayı öğrendiği eğitim programlarımızın böylesi etkinliklerle taçlandırılmasındaki temel amacımız, namazın hem çocuklarımızın dünyasında unutulmayacak bir yer edinmesini hem de toplumun gündemine yerleşmesini sağlamaktır. Şüphesiz din nasihattir ve bizler de davet vazifesinin bir gereği olarak üzerimize düşen bu sorumluluğu yerine getirme çabası içerisindeyiz." dedi.

Açıklamasının devamında Üzümcü, "Bu vesileyle gerçekleştirdiğimiz Namaz Eğitim Programı Final Etkinliğimizin organize edilmesinde emeği geçen tüm kardeşlerimize, başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm katılımcılara, duyarlılık gösteren tüm halkımıza ve değerli basınımıza teşekkürlerimizi sunuyor ve yüce Rabbimizden bizleri ve neslimizi muhafaza etmesini niyaz ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=