Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı: “Batman sahipsiz değildir”

22 Eylül 2023, 10:30 - Okunma: 357

Kurum, STK ve Meslek odaları ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Batman sahipsiz değildir. Batman sahipsizdir diyen kişi, Batman’ın sahibi benim desin ve çalışsın. Hep birlikte çok güzel bir geleceğimiz olacak.” Dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı kurum ve STK ziyaretlerini devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında TEİAŞ Bölge Müdürlüğü, Kızılay, Batman Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası ve Marangozlar sitesini ziyaret etti.

Meclis tatilinin son günlerinde Batman’da bulunan kurum ve STK ziyaretlerine devam eden Ramanlı, “Ankara’ya gittiğimizde Batmanlıların Milletvekili olarak ihtiyaçlarınızı, sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çözmek için gittiğimi sakın unutmayın.” diye konuştu.

TEİAŞ Bölge Müdürü Murat Kaya ile görüşen Milletvekili Ramanlı, TEİAŞ’ın yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler kapsamında iletilen elektrik iletim sorunlarını Bölge Müdürü Murat Kaya’ya ileten Ramanlı, sorunun çözümü için bir çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

TEİAŞ Bölge Müdürü Murat Kaya, yapılan çalışmalar ile ilgili Milletvekili Ramanlı’ya bilgi verdi. Yapılan bilgi alışverişinden sonra Ramanlı, TEİAŞ teknik personeli ve çalışanları ziyaret etti. Her çalışan ile ayrı ayrı ilgilenen Ramanlı, seçim öncesinde tekrar ziyaretlerine geleceği sözünü verdiği güvenlik personeli ile ayrı ilgilenerek hasbihal etti.

Kızılay ziyaretinde Davut Okçu ve yönetimi ile bir araya gelen Ramanlı, Kızılay’ın çalışmaları hakkında Okçu’dan bilgi aldı. Kısa bir sunum yapan Okçu, “Kızılay’ın geçmişte halk arasında kan alma, bağış kabul etme dışında başka bir vazifesi olamadığı kanaati oluştu. Ancak Kızılay bünyesinde birçok çalışma alanımız var. Kan bağışı programı ise bu çalışmalardan sadece bir tanesi.” dedi.

Kızılay’ın programları hakkında bilgi alan Ramanlı, çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Çalışmalarda destek olmaya çalışacaklarını belirten Ramanlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir’e Kızılay çalışmalarının yakın takipçisi olmasını ve gençlik ile birlikte destekte bulunmalarını istedi.

Parti olarak kuruldukları günden beri toplum yararına olan bütün çalışmalara destek verdiklerini belirten Demir, genç arkadaşlarıyla Kızılay’ın çalışmalarında destek olacaklarını ifade etti.

Daha sonra Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret eden Ramanlı’yı Başkan Mehmet Şah Ayaz ve yönetimi ağırladı. Görüşmede Batman’ın sorunları ve çözüm önerileri görüşülürken, Ayaz, çalışmaları hakkında Ramanlı’ya bilgi verdi.

Ziyaret programını Marangozlar Sitesi ile tamamlayan Milletvekili Ramanlı, Marangozlar Sitesinde üretim yapan üreticilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Gelen talepler noktasında Marangozlar Sitesinin yeni yerine taşınması ile ilgili konunun takipçisi olacağını belirten Ramanlı, yapılan üretimi beğeniyle inceledi.

Esnafla konuşan Ramanlı, Batman’ın sahipsiz olmadığını belirterek, “Batman sahipsiz değildir. Batman sahipsizdir diyen kişi aynaya baksın ve Batman’ın sahibi benim desin ve çalışsın. Hep birlikte çok güzel bir geleceğimiz olacak.” Dedi.

Ziyaretler sırasında Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve partililer eşlik etti.

Programının sonunda Ramanlı, il başkanlığına gelen vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=