Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı: “Halkımıza hizmet için vekil olduk”

23 Eylül 2023, 13:08 - Okunma: 523

Kurum, STK ve Meslek odaları ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, hizmet için vekil olduğunu ve hizmetlerin daha iyi bir şekilde devam etmesi için birlikte çalışacaklarını kaydetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında Eczacılar Odası, Türk Telekom İl Müdürlüğü, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve DEPSAŞ’ı ziyaret etti.

İlk olarak 44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası’nı ziyaret eden Ramanlı, Eczacılar Odası seçiminden sonra yeni başkanlığa seçilen Ecz. Kerem Edemci’ye ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. Ramanlı, yeni yönetim kurulu ve başkan ile sektörün durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Edemci de yeni başlangıçların ve hizmetlerin olması için çalışacaklarını belirtti.

Türk Telekom İl Müdürlüğü ziyaretlerinde İl Müdürü Abdülkadir Yüzgeç ile bir araya gelen Milletvekili Ramanlı, Batman’ın internet altyapısı, telekomünikasyon konuları hakkında bilgi aldı. Türk Telekom İl Müdürü Yüzgeç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonrası Türk Telekom personelini ziyaret eden Ramanlı, personel ile hasbihal etti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOP) ziyaretinde Başkan Mehmet Salih Kaplan ve heyeti ile bir araya gelen Ramanlı, esnaf ve sanatkârların sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş (DEPSAŞ) İl Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürü Bilal Altunç ile görüşen Milletvekili Ramanlı, Batman’ın elektrik altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. DEPSAŞ olarak elektrik alanında birçok yatırım projesine imza attıklarını belirten Altunç, hizmetleri arttırarak devam ettiklerini söyledi.

Halkın refahı, talep ve ihtiyaçlarının konuşulduğu ziyaretlerde daha iyi bir hizmetin gerçekleşmesi için gereken her şeye hazır olduğunu belirten Milletvekili Ramanlı, hizmet için vekil olduğunu ve hizmetlerin daha iyi bir şekilde devam etmesi için birlikte çalışacaklarını, Batman ve Ankara ayaklarında halk için her hizmete hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaretlerde Ramanlı’ya; HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve partililer eşlik etti.









Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=