Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı: Kentin sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacağız

28 Eylül 2023, 10:11 - Okunma: 382

Kurum, STK ve Meslek odaları ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kentin sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacaklarını kaydetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında Batman OSB ve BESO’yu ziyaret eden Ramanlı, Batman Barosu’nun basın açıklamasına katılarak destek verdi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberindeki heyetle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi ile Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) yönetimi ile bir araya gelerek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Ramanlı, programında ilk olarak avukatlara yönelik şiddete tepki göstermek amacıyla Batman Adliyesi önünde Batman Barosu’nun düzenlediği basın açıklamasına katılarak meslektaşlarına destek verdi.

Batman Barosu'nun yaptığı basın açıklamasına katıldıktan sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ramanlı, “Her ne kadar vekillik sürecinde avukatlık cübbesini çıkarmış isem de 16 yıl emek verdiğim mesleğimin kanayan bir yarasına adliye önünde Baromuz öncülüğünde dikkat çektik. Avukatların görevlerini güven içinde yapabilmeleri; kanuni düzenleme, zihniyet değişimi ve farkındalık oluşturmakla ancak mümkün olabilir.  Meclis üyesi meslektaşlarımızla birlikte üzerimize düşeni yerine getirmeye gayret edeceğiz." İfadelerini kullandı.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’yi ziyaret eden ve OSB'nin gelişimi, mevcut sorunlar ve yeni yatırımların kente kazandırılması ile ilgili konular hakkında OSB Müdürü Zeynep Akbel’den bilgi alan Ramanlı, yaşanan sorunların ivedilikle çözüme kavuşması ve kentin işsizlik sorununa kalıcı çözümler üretmek başta olmak üzere kentin sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO)’yu ziyaret eden Ramanlı, BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi tarafından karşılandı.

Ziyarette esnaf ve sanatkârların sorun, ihtiyaç ve talepleri ile ilgili Ramanlı'ya bilgi veren BESO Başkanı Çiftçi, Çarşı merkezde trafik sorunun giderilmesi yönünde kentsel dönüşüm projelerinin Şirinevler ve Cumhuriyet Mahallesi'nden başlanmasının faydalı olacağını söyledi.

BESO ziyaretinde Batman'a yapılacak olan her yatırımın ve esnafa verilen her katkının yanında olacaklarına işaret eden Ramanlı, kent trafiğinde yaşanan otopark sıkıntısının giderilmesi, okullarda güvenlik ihtiyacı başta olmak üzere esnafın sorun ve talepleri ile ilgili girişimlerde bulunacaklarını belirtti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=