Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, 'bozuk yol' mağduru vatandaşları ziyaret etti

04 Ekim 2023, 10:00 - Okunma: 278

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle birlikte elektrik hatlarının yeraltına çekilmesi nedeniyle kazılan yolların bozuk bir şekilde bırakıldığı mahalleleri gezdi.

Altyapı çalışmaları nedeniyle çukurdan ve tozdan geçilmeyen mahalleleri ziyaret eden İl Başkanı Şahin, esnaf ve mahalle sakinleriyle görüştü; sorun ve taleplerini dinledi.

Çalışmaların kendilerini mağdur ettiğini belirten esnaf ve mahalle sakinleri, çalışmaların bitirilmesine rağmen bozdurulan sokakların aylardır onarılmadığını ifade ederek tepki gösterdi.

Cadde ve sokaklarda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, şehrin birçok yerinde yapılan altyapı çalışmalarının halkın tepkisine neden olduğunu söyledi.

Yolların bozuk şekilde bırakılmasının vatandaşları ciddi manada mağdur ettiğini vurgulayan Şahin, sorunun giderilmesi için belediye yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştireceklerini kaydetti.

Davut Şahin

"Şikâyetler ciddi boyutta"

Aydınlıkevler ve Kısmet Mahallesi'nde bulunan vatandaşların şikâyeti üzerine mahalleleri ziyaret ettiklerini belirten Şahin, "Bu mahallelerde elektrik hatlarının yeraltına çekilmesi sonucu oluşan çukurların kapatılmamış olması vatandaşları mağdur ediyor. Burada hem esnaf hem de mahalleli ile görüştük. Doğrusu şikâyetler ciddi boyutta. Batman'ın birçok mahallesinde bu çalışmalar yapılmış ve yarıda bırakılmış." dedi.

"Halk bu sıkıntıdan kurtarılmalıdır"

Esnaf ve vatandaşların bozuk yolların onarılmamasından şikâyet ettiğini ifade eden Şahin, "Vatandaşlar tozdan pencerelerini açamamaktan, balkonlarında oturamamaktan şikâyet ediyor. Toza mahkûm edilmekten dert yandılar. Bu durumu belediye yetkilileriyle görüşeceğiz. Şu ana kadar toz vardı, artık bu mevsimden sonra yağmur yağacak ve bu defa insanlarımız çamurdan şikâyet edecekler. Yapılan çalışmaların bir an önce bitirilerek halkın sıkıntıdan kurtarılması gerekir. Birçok mahallede benzer durumlar söz konusudur." diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=