Lütfen bekleyin..



BESO yönetiminden OSB yönetimine ziyaret

05 Ekim 2023, 10:30 - Okunma: 235

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Organize Sanayi Bölge Müdürü Zeynep Akbel ve yönetimini ziyaret etti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Organize Sanayi Bölge Müdürü Zeynep Akbel’i makamında ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Yapılan ziyarette Organize Sanayi Bölgesinin durumu hakkında bilgi aldıklarını söyleyen Çiftçi, "Organize Sanayi Bölgesi’nin durumu, kapasitesi, doluluk oranı ve işleyişi hakkında bilgiler aldık. Yeni açılacak olan Organize Sanayi Bölgelerinin durumunu öğrendik. Esnaf ve Sanatkârlar Odamız bünyesinde üretim yapan ve yapmak isteyen üyelerimiz mevcuttur ve yer tahsisi içinde başvuruları olanların olduğunu henüz bir sonuç alamadıklarını bu konuda ivedilikle yardımcı olunmasını istedik." dedi.

"Ticaretimizin gelişimi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz"

Çiftçi, "Organize Sanayi Bölge Müdürü Zeynep Hanım ve yönetim kurulu üyeleri, üretim için organize sanayi bölgesine gelmek isteyenlere her konuda yardımcı olacaklarını ve destekleyeceklerini vurguladılar. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine de teşekkür ediyorum. Bizler de Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, İlimizin ve ticaretimizin gelişimi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=