Lütfen bekleyin..



Batman'da yetim ve muhtaçlar için 5 gün sürecek kermes açıldı

06 Ekim 2023, 14:49 - Okunma: 466

Umut Kervanı Batman'da, yetim ve muhtaç aileler yararına "Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla 5 gün boyunca devam edecek kermes açtı.

Atatürk Parkı yanında 6-10 Ekim tarihleri arasında 10.00 ila 20.00 saatleri arasında açık olacak kermese Batman halkı davet edildi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste; Sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve eşya çeşitleri satılıyor.

Kermes hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur, "Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol" sloganıyla düzenledikleri kermesin geleneksel hale geldiğini söyledi.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamının yetim ve muhtaç aileler yararına kullanılacağını belirten Teymur, kermesin 5 gün süreceğini ifade etti.

Nurettin Teymur

"Muhtaç ve yetimlere umut olabilirsiniz"

Hayırsever Batman halkını kermese katkı sunmaya davet ettiklerini dile getiren Teymur, "Batman Umut Kervanı olarak geleneksel hale getirdiğimiz kermesimizi elhamdülillah bu yıl da açtık. Kermesimiz inşallah 5 gün sürecek ve 10 Ekim Salı günü akşam sona erecektir. Kermesimiz sabah saat 10.00 ila akşam 20.00'ye açık olacaktır. Batman halkımıza ve hayırseverlerimize buradan sesleniyoruz; Bu süreçte alışverişlerini kermesimizde yaparak muhtaç ve yetimlere umut olabilirsiniz."

"Geliri yetim, muhtaç ve depremzede yararına kullanacağız"

Konuşmasının devamında Teymur, "Şu an kermesimizde gönüllülerimizin getirdiği ev yemeklerimiz vardır. Aynı şekilde meyve çeşitleri, şarküteri reyonumuz, dönerimiz var. Gıda, giyim, halı gibi hayırseverlerimizin bizlere bağışladığı her türlü eşyayı burada satışa sunuyoruz. Buradan elde edeceğimiz geliri yetim, muhtaç ve depremzede yararına sarf edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=