Lütfen bekleyin..



Batman'daki asayiş operasyonlarında 5 kişi tutuklandı

09 Ekim 2023, 16:10 - Okunma: 268

Batman'da 2023 yılı Eylül ayı içerisinde yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda uyuşturucu madde ve tarihi eser ele geçirilirken 5 kişinin tutuklandığı 140 aracın da trafikten men edildiği belirtildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığınca suçla mücadele kapsamında Eylül ayında icra edilen operasyonlarda; müdahale edilen 122 olayda 163 şüpheli şahıs yakalanmış olup, 5 şüpheli şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen operasyonlarda; 28 kilo kubar esrar maddesi, 4 gram toz esrar maddesi, 55 kök kenevir bitkisi, 10 gram eroin, 2 gram metamfetamin, 4 adet uyuşturucu hap ve 85 adet tarihi eser ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında trafik güvenliği kapsamında; "25 bin 997 araç kontrol edilerek gerekli bilgilendirme ve ikazlar yapıldığı ve yapılan kontroller neticesinde bin 47 sürücüye idari para cezası uygulanmış ve 140 araç trafikten men edilmiştir. Ayrıca icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde; adli makamlarca haklarında yakalama kararı bulunan 584 şahıs yakalandığı." ifade edildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=