Lütfen bekleyin..



Batman'daki asayiş operasyonlarında 5 kişi tutuklandı

09 Ekim 2023, 16:10 - Okunma: 396

Batman'da 2023 yılı Eylül ayı içerisinde yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda uyuşturucu madde ve tarihi eser ele geçirilirken 5 kişinin tutuklandığı 140 aracın da trafikten men edildiği belirtildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığınca suçla mücadele kapsamında Eylül ayında icra edilen operasyonlarda; müdahale edilen 122 olayda 163 şüpheli şahıs yakalanmış olup, 5 şüpheli şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen operasyonlarda; 28 kilo kubar esrar maddesi, 4 gram toz esrar maddesi, 55 kök kenevir bitkisi, 10 gram eroin, 2 gram metamfetamin, 4 adet uyuşturucu hap ve 85 adet tarihi eser ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında trafik güvenliği kapsamında; "25 bin 997 araç kontrol edilerek gerekli bilgilendirme ve ikazlar yapıldığı ve yapılan kontroller neticesinde bin 47 sürücüye idari para cezası uygulanmış ve 140 araç trafikten men edilmiştir. Ayrıca icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde; adli makamlarca haklarında yakalama kararı bulunan 584 şahıs yakalandığı." ifade edildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde bir vatandaşın ahırından kaçan 15 büyükbaş ha..
Batman'daki okullarda Gazze yararına düzenlenen kermeslerde öğrenciler,..
İş sağlığı ve güvenliği uzmanları, Türkiye'de iş güvenliği kültürünün h..
Yaz sıcaklarının etkisini artırdığı bu günlerde vatandaşları uyaran DSİ; ba..
Batman'da, 5199 sayılı "Hayvanların Korunması Hakkında Uygulama Yö..
Batman'da camilerinin 400 bin TL'yi bulan elektrik borcu nedeniyle ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=