Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den kermese destek ziyareti

10 Ekim 2023, 10:25 - Okunma: 445

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yanındaki heyet ile beraber Umut Kervanı'nın 'Yetim ve muhtaçlara umut ol' temasıyla ihtiyaç sahibi aileler yararına düzenlediği kermesi ziyaret etti.

Batman Umut Kervanı Batman merkez Atatürk Parkı yanında yetimler, ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes açtı.

Kermesi ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve heyetini, Umut Kervanı Batman Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Teymur ve yönetimi karşıladı.

Kermes çadırlarında kurulan gıda, giyim, yemek, zücaciye ve kitap reyonlarını gezen Şahin, tezgâhlardan alışveriş yapıp Umut Kervanı gönüllülerine hayırlı iş ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

"Herkesi katkı sunmaya davet ediyoruz"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Şahin, "Batman Umut Kervanı'nın 'Yetim ve muhtaçlara umut ol' adıyla düzenlemiş olduğu, fakir muhtaç ve yetimlere yönelik yardım kermesindeyiz. HÜDA PAR olarak İl Teşkilatımızı davet etmişlerdi. Bizler de seve seve iştirak ettik. Bu gibi hayır işlerine mümkün mertebe HÜDA PAR olarak koşuyor ve katkı sunmaya çalışıyoruz. Bizi davet ettikleri için de Umut Kervanı yetkililerine, yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yılda bir, iki defa muhtaçlar yararına düzenledikleri bu yardım severliği ve çabayı çok değerli buluyoruz." ifadelerini kullandı.

"Umut Kervanı zenginler ile fakirler arasında güzel bir köprü vazifesi görüyor"

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin

Umut Kervanı'nın muhtaçlar yararına düzenlemiş olduğu kermesin, hayra ortak olmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Şahin, "Batman halkı için de büyük bir fırsattır. Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bir Hadis-i Şerif'inde 'Veren el alan elden üstündür.' diye buyurmaktadır. Dolayısıyla insanlarımız birçok şeye para harcıyorken bu gibi yardım programlarına da desteklerini sunma imkânı buluyorlar. Umut Kervanı biz Batmanlılara bu güzel fırsatı veriyor. Bu anlamda çağrımız ise; başta teşkilatlarımız olmak üzere Batman halkına bu gibi fırsatları iyi değerlendirmeleri yönünde olacaktır. Zenginler ile fakirler arasında, varlıklılar ile muhtaçlar arasında bu güzel köprü vazifesini gördükleri için kendilerini tebrik ediyorum. Allah-u Teâlâ hem kendilerinden hem de katkı sunanlardan razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=