Lütfen bekleyin..



Batman caddelerine dev Filistin bayrağı asıldı

13 Ekim 2023, 16:20 - Okunma: 229

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, dünyanın her yerinden Filistinli Müslümanlara destek gelmeye davam ediyor. Bu kapsamda, Batman caddelerine dev Filistin bayrağı asıldı.

Batman esnafı, siyonistlerin Kudüs ve Gazze’deki zulmüne dikkat çekmek ve Filistin halkına destek vermek amacıyla şehrin farklı noktalarına dev Filistin bayrağı astı.

İşgalci siyonistlerin Filistinlilere yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla esnaf tarafından çarşı merkezine dev Filistin bayrağı asıldı. Esnaf ve vatandaşlar, siyonist işgal rejimine karşı Filistin bayrağı astıklarını belirterek, duygularını İLKHA mikrofonuna değerlendirdi.

"Her Müslümanın Filistin'e yardımda bulunması gerekir"

 

Caddelerine asılan Filistin bayrağına her baktıklarında, Filistin'i hatırladıklarını belirten esnaf Yusuf Güney, "Bu zor zamanda herkesin ve her Müslümanın Filistin'e yardımda bulunması gerekiyor. Bunu da Allah için yapmalıyız, kimse için değil, İslam'ı korumak için yapmalıyız. Caddemize asılan Filistin bayrağına her baktığımızda aklımıza Filistin geliyor ve içimiz acıyor. Tüm İslam ülkelerine çağrıda bulunuyoruz; İslam dini için Filistinli kardeşlerimize bir el atalım ve israil zulmü altında olan çocuklara ve sivillere yardım edelim." ifadelerini kullandı.

"Filistin'in yanında olduğumuzu göstermek için Filistin bayrağı asıldı"

Filistin halkının tek başına olmadığını göstermek istediklerini ifade eden vatandaş Hüseyin Yılmaz, "Müslüman bir ülke olduğu için Filistin bayrağı çarşımızda asılmıştır. israil'i yaptığı zulümlerden dolayı şiddetle kınıyoruz ve Filistin bayrağı, destek amaçlı asıldı. Filistin halkının tek başına olmadığını gösteriyor. israilin şu anda Filistinlilere yaptığı orantısız güç büyük bir zulümdür. Filistin'i adeta kafese almış gibi her bir yandan vuruyorlar. Filistin'deki Müslümanlara duacıyız. Allah yardımcıları olsun. Allah israil'in de belasını versin." dedi.

"Filistinlilerin acısı bizim acımızdır"

Esnafların Filistin bayrağı asarak güzel bir örnek gösterdiklerini belirten bir diğer vatandaş Tevfik Kılıçkan, "Filistinli kardeşlerimizin sesini duyurmak için bayrak asıldı. Allah israil'in belasını versin. Çünkü şu an Filistin'de büyük bir zulüm yapıyor. Hepimiz birlikte Filistin'e yardım etmeliyiz. Bütün esnaf, Filistin bayrağı asarak güzel bir örnek oldular. Filistinlilerin sesini duymamız lazım, çünkü onların acısı bizim acımızdır. Şu anda israilliler, Filistinlileri uçaklarla, tanklarla yok etmeye çalışıyor. Allah israillileri yok etsin. Bütün İslam âleminin birleşip bu sorunu çözmelerini istiyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=