Lütfen bekleyin..



Batman esnafından Filistin'e anlamlı destek

14 Ekim 2023, 00:11 - Okunma: 223

Batman'ın Sason ilçesinde bulunan esnaflar Filistin'deki Müslümanlara destek amacıyla bir gün boyunca iş yerinde yaptıkları satışlarda elde edecekleri geliri Filistin'e bağışlama kararı alarak örnek davranışta bulundu.

Filistin'de yaşanan siyonist zulme ve katliama dikkat çekmek amacıyla çarşı meydanına dev Filistin bayrağı asan esnaf aynı zamanda sözde israil bayrağını ilçenin en işlek caddesinde yere çizerek yapılan katliam ve zulme karşı tepkilerini gösterdi.

Sasonlu esnaf iş yerlerinin camına 'Bugün ki gelirimiz Filistinli kardeşlerimiz içindir' afişleri asarak Umut Kervanı Vakfının başlatmış olduğu kampanyaya destek olduklarını belirtti.

"Tüm esnafları bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz"

Bir günlük gelirlerini Filistin'e bağışlayarak kampanyaya katılım sağlayan esnaf Bayram Çelik ; "Sason Peygamber Sevdalıları olarak, bugünkü gelirimizi Filistinli Mücahid kardeşlerimize bağışlayacağız. Tüm esnafları bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Malını vermeyen canını hiç veremez. bu yüzden herkesi Umut Kervanı Vakfına bağış yapmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

"Bir günlük satışımızın tamamını kardeşlerimize bağışlıyoruz"

Yardım kampanyasına katılan bir diğer esnaf Heves Aksoy ise şunları söyledi: "israil ve Amerika Filistinli kardeşlerimizin topraklarını işgal etti. Orda ne işleri var defolup gitsinler. Filistinli kardeşlerimize bir nebze de destek olmak için bir günlük satışımızın tamamını bağışlayarak kardeşlerimize desteklerimizi sürdüreceğiz." (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=