Lütfen bekleyin..



Batman'dan Filistin halkına destek

14 Ekim 2023, 16:52 - Okunma: 217

Siyonist işgal rejiminin, Filistin'de başlattığı katliam ve soykırıma dikkat çekmek amacıyla Memur-Sen Batman Şube Başkanlığı, Filistin halkının yanında olduklarını ve işbirlikçi emperyalistleri lanetledikleri açıkladı.

Memur-Sen Batman İl Şube Başkanlığında yapılan basın açıklamasını, Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü okudu. 81 ilde eş zamanlı düzenlenen basın açıklamasına komisyon üyeleri katıldı.

"İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür"

Öncü, "Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur” diyerek, siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, direnişi selamlamak için buradayız. Sözün bittiği yerdeyiz… İkiyüzlülüklerin zulmü azdırdığı zamandayız. Soykırımcı siyonistlerin Filistin’de katliam yaparken susanların kıyameti zorladığı zamandayız. Bugün Filistin’de mazlum kanı üzerine kurulmuş bir rejim var. O şebekeye kimileri devlet diyor. Hayır, israil bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür." ifadelerini kullandı.

"Gazze’de çocuklar ölüyor! Gazze’de kadınlar ölüyor"

İşgal rejiminin, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı ve kanlı bir organizasyon olduğuna dikkat çeken önlü, "İşte bu rejime karşı direnen bir avuç Filistinli, Bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan insanlar katlediliyor. İnsanlık nerede? Onur nerede? Bugün Filistin’de can pazarı kurulmuş… Gazze’de çocuklar ölüyor! Gazze’de kadınlar ölüyor! Gazze’de ihtiyarlar ölüyor! Gazze’de insanlık ölüyor! Filistin’de can verenler onurlarıyla şehit oluyor. Dünyanın kötülüğü ise geride kalanların yakasına yapışıyor. Her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlûkatta bir denge vardır. Fakat bu kandan, irinden beslenen örgüt, vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değil." dedi.

"Filistin’in haklı davasının yanındayız"

Öncü, açıklamanın sonunda şunları söyledi: "Sırtını, emperyalistlere dayamış bir terör örgütü, aralıksız 75-80 yıldır katliam yapıyor Filistin topraklarında. Bizim tarafımız belli: Biz postallarıyla adaleti ezenlerin değil, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Biz, Filistin’in haklı davasının yanındayız. Çünkü biz, insanız ve insanlık, adaleti tutup kaldıracak. Zalimden hesap soracak. Onun için zulümden korkmayacağız. Onun için bir kere daha haykırıyoruz: İsrail soykırımcı bir terör örgütüdür. İsrail -kan ve irinden beslenen bu terör şebekesi- elbette yerle yeksan olacak." (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=